STIRI Liga I “Ar fi un mare păcat dacă echipa asta ar retrograda”

Lucian IonescuLucian IonescuDirectorul de imagine al Oţelului, Lucian Ionescu, a vorbit despre egalul Oţelului contra celor de al FC Braşov. Extrem de supărat la finalul partidei, oficialul echipei noastre era deznădăjduit afirmând că ar fi o mare dramă ca formaţia fanion a Galaţiului să retrogradeze.

Ionescu a declarat că nu-i înţelege pe jucători şi este de părere că aceştia nu conştientizează faptul că o eventuală cădere în Liga a II-a le-ar afecta şi lor carierele şi asta în condiţiile în care sunt plătiţi la zi, faţă de braşoveni de exemplu. Directorul de imagine i-a căinat şi pe suporterii roş-alb-albaştrii care sunt nevoiţi să plece mereu trişti de la stadion şi a precizat că îi este ciudă că această echipă îi lipseşte şi un dram de noroc.

Lucian Ionescu: „Nu-mi vine să cred cât de nedrept este fotbalul. Am primit gol la primul șut pe spațiul porții noastre. E nedrept! Până acum, nu am văzut Brașovul atât de slabă și de resemnată și totuși nu am putut s-o învingem. Să-i spun ghinon, să-i spun neputință sau să-i spun prostie, nici nu știu. Mă simt depășit și ideea e că nu ne putem consola că am jucat bine. Nu asta contează acum, contează că ne ducem în cap, pentru că vorbește clasamentul, nu jocul. În 20 de etape avem doar două victorii. Era momentul adevărului, eram ferm convins, la pauză, că vom învinge. O eventuală retrogradare poate fi o dramă în adevăratul sens al cuvântului. Și Brașovul e în aceeași situație. Iar eu nu-i înțeleg pe fotbaliști, pentru că nu conştientizează momentul. Ei nu-și dau seama că vor ajunge în Liga 2, unde nu mai e loc pe niciunde? Mi-e ciudă de mor, pentru că știu că echipa s-a pregătit, iar salariile fotbaliștilor sunt la zi! Aș vrea să jucăm cel mai urât fotbal, dar să batem un meci o dată, să-i văd și eu pe oamenii ăia care vin la stadion că pleacă mulțumiți la casele lor. Nu știu ce să mai zic, la momentul ăsta nu găsim alte soluții pentru revigorare. Nu pot să fiu ipocrit acum și să spun că sunt marele fan al Oțelului, dar ar fi un păcat dacă echipa asta ar retrograda, ar fi un mare păcat. Se spune că bulanul face parte din joc, dar echipa asta nu are nici măcar acest bulan.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 09-03-2015 08:03

Si ce cautati la Otelul daca nu suneti fan?

claudiuFCOG

Login sau crează cont pentru a comenta              |