STIRI Liga I “Există un blocaj mental”

Florin MarinFlorin MarinTehnicianul Oţelului, Florin Marin, crede în continuare în elevii săi, dar spune că aceştia sunt blocaţi la nivel mental şi chiar dacă au calitatea necesară şi-au pierdut încrederea în ei înşişi. Antrenorul Oţelului a plusat însă şi crede că salvarea de la retrogradare nu este o misiune imposibilă şi este de părere că o victorie ar putea debloca starea de spirit a fotbaliştilor.


Laurenţiu Iorga, marcatorul golului roş-alb-albaştrilor din meciul cu FC Braşov, a confirmat spusele tehnicianului.

Florin Marin: "Eu am în continuare încredere în jucători şi sunt convins că vom reuşi să obţinem şi victorii şi să luăm puncte. Nu este o misiune imposibilă. Sunt jucători de calitate, există un blocaj mental, jucătorii nu au încredere, dar în momentul în care câștigă, starea de spirit devine mai bună și sunt convins că vom câștiga. Să se îmbunătățească starea de spirit de la echipă și să existe mai multă încredere."

Laurenţiu Iorga. "Antrenorul ne-a spus că nu este o misiune imposibilă, dar este foarte grea. Ne-a spus să avem mai multă personalitate şi atitudine la fiecare meci.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 08-03-2015 22:52

I-a blocat rau al'de Weiss si Selymes...Sa recunoastem Otelul nu a avut si nu are nici jucatori nici antrenor.Totul e amatorism.
+4

Aruon

  •  
  •  

#2 giu » 10-03-2015 22:34

O gluma proasta ! Cel mai penibil alibi.

giu

Login sau crează cont pentru a comenta              |