STIRI Liga I “Tuturor ne pare rău de Puiu Vasilache”

FOTO Ionut BadalutaFOTO Ionut BadalutaLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, Cristi Munteanu, team-managerul echipei noastre, a vorbit despre trecerea în neființă a părintelui Oţelului Galaţi, Victor ”Puiu” Vasilache.

„Tuturor ne pare rău de moartea lui Puiu Vasilache. Eu l-am cunoscut puțin, atunci când s-au decernat premiile „50 de ani, 50 de legende”. Sunt momente dificile și pentru noi și pentru familia dânsului. Dumnezeu să îl ierte, odihnească-se în pace, iar de acolo din ceruri sper să se roage ca Oțelul să rămână în Liga I”

www.sportgalati.com

Vă reamintim că fanii Oţelului şi-au luat rămas bun cum se cuvine de la părintele clubului fanion al oraşului Galaţi. Un contingent de aproximativ 25 de suporteri s-a deplasat la Biserica “3 Ierarhi” din Mazepa pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Victor Puiu Vasilache. Convoiul funerar s-a oprit bineînţeles şi la stadionul “Oţelul”, iar părintele echipei noastre de suflet a fost dus pentru ultima oară pe gazonul arenei din Ţiglina III. Suporterii prezenţi i-au scandat numele şi au aplaudat în semn de respect pentru cel mai mare oţelar. La capătul drumului, mai exact la Cimitirul “Eternitatea”, fanii au învelit sicriul părintelui Oţelului cu steagul sfânt roş-alb-albastru, pe care au fost imprimate toate siglele pe care clubul nostru le-a avut de-a lungul timpului.
Apoi, la meciul cu FC Braşov s-a ţinut un moment de reculegere în memoria preşedintelui de onoare al Oţelului. Suporterii i-au scandat din nou numele legendei clubului, în timp ce ultrasii din cele două peluze au afişat două bannere foarte asemănătoare ca mesaj. La Nord a fost afişat “Memoria lui Puiu Vasilache / Va duce Oţelul mai departe”, în timp ce la Sud pânza a rămas pe toată durata meciului pe gardul despărţitor: “Fără nea Puiu noi nu am fi existat / În memoria lui, Oţelul trebuie salvat”. Conţinutul bannerelor ar trebui să dea de gândit actualilor patroni dar şi factorilor locali. NICIODATĂ să nu vă bateţi joc de munca lui Puiu Vasilache, cel care, de unul singur, s-a luptat cu sistemul din vremurile de tristă amintire şi nu numai că a salvat Oţelul în două rânduri, dar l-a şi dus din campionatul Combinatului până la imensa victorie cu Juventus din Cupa UEFA. Dacă un singur om a putut face atât de multe pentru formaţia fanion a Galaţiului, nimeni nu are voie să-şi bată joc de moştenirea sa! Aşa cum nea Puiu a refăcut echipa de la zero în două rânduri şi a luat-o de la capăt nici noi nu trebuie să cedăm. Asta ne-a învăţat eroul oţelar Victor Vasilache! Că niciodată nu trebuie să deznădăjduim, ci trebuie să luptăm până la capăt, iar când nu se mai poate face nimic să renaştem...  
Stadionul “Oţelul” ar trebui să-i poarte numele şi sperăm ca cei care pot lua astfel de decizii să ia în considerare acest lucru...

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 10-03-2015 16:11

Este si va ramane o legenda vie pentru acest club!

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |