STIRI Liga I Cristi Munteanu: „Florin Marin are încredere în lot”

Florin MarinFlorin MarinTeam-managerul FC Oțelul Galaţi, Cristian Munteanu, a vorbit la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, despre numirea lui Florin Marin în funcția de antrenor principal.


„Florin Marin a știut de la început în ce situație ne aflăm. El are încredere în lot, cu puțină organizare și șansă - ai nevoie și de șansă -, cu șocul produs de schimbarea antrenorului băieții vor aborda meciurile pentru a câștiga toate punctele puse în joc. De obicei când se schimbă antrenorul jucătorii încearcă să se autodepășească. În câteva zile nu poți să faci mare lucru poți face schimbări doar la factorul psihic, se poate declanșa o schimbare la nivel mental.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Crassy » 12-03-2015 11:42

Sanaa Altama suspendat 6 etape :o !?!?!?

Dar oare cum se judeca cazurile astea?
Prin comparatie :jucătorul Florin Acsinte (FC Botoşani), eliminat în meciul cu Astra Giurgiu a fost suspendat pentru 2 jocuri şi sancţionat financiar cu 5.000 de lei.

Fundaşul Ricardo Machado (Dinamo), care a fost eliminat în partida cu ASA Târgu-Mureş, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei.

E clara treaba! Mai stie cineva la cate cartonase rosii am ajuns deja? :sad:
+1

Crassy

  •  
  •  

#2 Crassy » 12-03-2015 11:47

Si inca una, poate se uita cineva de pe la club pe aici si vede ce scriu acum:

Directorul general al clubului FC Braşov, Constantin Zotta, a declarat că s-au reziliat contractele jucătorilor Mugurel Buga, Andrei Marinescu, Alin Şeroni, Georgian Păun, Sebastian Remeş şi Călin Cristea, din cauza intrării în insolvenţă.

Vad aici cel putin 2 atacanti ce au facut pregatire si zic eu ca ar fi solutii pt noi! (asta daca inteleg situatia si nu vin pe bani greu)

Din cate ii stiu eu, toti sunt jucatori ok, nu zic sa dam afara strainii dar cared ca jumate din cei de mai sus ne pot ajuta cu siguranta!

Hai Otelul!
+2

Crassy

  •  
  •  

#3 alas » 12-03-2015 15:29

sa produci socul la echipa aducandu-l pe Flocea....bleah :-x
−1

alas

Login sau crează cont pentru a comenta              |