STIRI Liga I “O să vedeţi că vor veni şi victoriile”

Florin MarinFlorin MarinAntrenorul Florin Marin este de părere că semieşecul cu FC Braşov nu este un capăt de ţară, ba chiar este de părere că punctul obţinut ar putea conta la finalul campionatului. Tehnicianul a promis că vor veni şi victoriile, mai ales că este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie. Lăsând meciul cu Braşovul în urmă, antrenorul Oţelului a vorbit şi despre viitorul adversar din campionat.


Partida FC Botoșani - Oțelul se va disputa sâmbătă, 14 martie 2015, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul „Municipal” din Botoșani (Digi Sport & Look TV)

Florin Marin: „Eu spun că şi acest punct obţinut cu FC Braşov ne poate ajuta. Mai sunt 14 etape de disputat şi important este să nu cedăm din punct de vedere psihic. Avem jucători de calitate în lot şi o să vedeţi că vor veni şi victoriile. Sunt mulţumit de atitudinea pe care au avut-o jucătorii în partida cu FC Braşov. Am întâlnit o echipă puternică. Să nu uităm că Astra nu a putut să învingă echipa de sub Tâmpa chiar dacă a evoluat cu doi oameni în plus. FC Botoșani este o echipă bună, cu evoluții foarte bune și în tur. Modul lor de exprimare este bun, la fel și rezultatele pe care le-au obținut. Nici ei nu traversează o formă prea bună în retur și vor încerca să își revină. Noi trebuie să îmbunătățim starea de spirit din cadrul echipei și să avem mai multă încredere.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 12-03-2015 19:29

Sa speram ca vom vedea si in clasament cum urca Otelul etapa de etapa...
+2

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 Aruon » 12-03-2015 19:42

Sa speram.Ne-am saturat de esecuri rau de tot. ;-)
+2

Aruon

  •  
  •  

#3 Uzzy » 12-03-2015 20:14

Eu, unu', m-am saturat de aceste clisee pana peste cap...avem lot bun, avem ghinion, nu avem sansa, vom bate, vom f.w.T.e. , dar ''cand?'', Dumnezeu cu mila.... Daca Brasovul a avut numai un sut pe poarta si a dat un gol, NOI TREBUIA sa marcam de cel putin 2 ori, dar nu s-a putut....

Haideti fratilor, cu victoriile alea, ca de harneala e lumea satula....mai sunt 40 si ceva de puncte....mai sunt pe dracu'.... sunt, intr-adevar, dar cine sa puna mana pe ele, ca de la meci la meci, noi doar scuze gasim.
Cand or mai fi doar 33 de puncte in joc, si (Doamne fereste!!) vom mai aveam nevoie tot de vreo 30, ce o sa mai spuneti? Ca va pregatiti pt Champions League? :-x

Sa castigam noi vreo 3 meciuri la rand, si dupa aceea, aveti voie sa faceti calcule, dar deocamdata ''mucles'' tata, ca suntem ciuca batailor :(((

Forta Otelul!
+4

Uzzy

  •  
  •  

#4 Myhay20 » 13-03-2015 07:15

Vorbe, vorbe!
Inaintea fiecarui meci, atat Selymes cat si Marin au avut si au prostul obicei sa spuna ca vom bate, vom castiga, avem un lot nu stiu cum... Un lucru e cert, cei de la Rapid au lotul facut mult mai tarziu ca la noi si cu toate astea ne-au depasit cu mult in clasament in 3 etape! Iasiul la fel, deci?
Parerea mea este ca e vorba de antrenor aici, nu se pot compara Selymes si Marin la un loc cu Pustai!

Tot ce rog eu pe cei de la Otelul, si cred ca pot vorbi in numele tuturor suporterilor, sa nu mai viseze cai verzi pe pereti si sa castige mai intai! Vor 7 puncte in 3 meciuri cand ei nu au facut decat 13 puncte in 20 de meciuri!
Castigati, scoateti maximul de puncte si apoi visati, declarati si promiteti marea cu sarea!
+2

Myhay20

  •  
  •  

#5 Damian » 13-03-2015 16:44

Cand bai nene, ca se tot duc etapele, iar Otelul tot acolo jos ramane, fara sa adune puncte. Cand vor veni si victoriile? Vor veni atunci cand nu se mai poate face nimic pentru salvarea de la retrogradare?
+2

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |