STIRI Liga I “Dacă nu câștigăm cu Galațiul vor fi probleme”

Sezonul trecut Otelul a fost spulberata la Botosani desi avea o echipa mult mai valoroasaSezonul trecut Otelul a fost spulberata la Botosani desi avea o echipa mult mai valoroasaOţelul are meci greu la Botoşani, contra FC-ului din localitate, echipă clasată pe locul 7 în Liga 1. Ca şi oţelarii, botoşănenii au scos un singur punct în primele 3 runde din partea a doua a sezonului, iar conducerea de acolo pune presiune pe antrenorul gazdelor pentru a obţine prima victorie, bineînţeles chiar în faţa Oţelului.


Cele două echipe roş-alb-albastre s-au întâlnit de 3 ori în Liga 1 (1 victorie Oţelul; 2 victorii FC Botoşani) şi o dată în Cupa României, când s-a impus Oţelul. În sezonul trecut, oţelarii au fost învinşi clar la FC Botoşani, scor 3-1, un meci după care a început revirimentul, iar formaţia noastră s-a salvat până la urmă de la retrogradare. În tur, botoşănenii s-au impus cu 1-0 la Galaţi, după un meci anost.
Revenind la prezent, e clar că Oţelul nu-şi mai permite paşi greşiţi având nevoie de cel puţin 9 victorii în ultimele 14 runde pentru a mai putea spera la rămânerea în prima ligă!
Meciul FC Botoşani – Oţelul se va disputa sâmbătă, 14 martie, de la ora 18.00, fiind transmis în direct pe Look TV şi DigiSport.

Valeriu Iftime (finanţator FC Botoşani): "Trebuie să luăm șase puncte în următoarele două meciuri! Jucătorii trebuie să înțeleagă că dacă nu câștigăm cu Galațiul, acasă, și la Cluj, cu Universitatea, vor fi probleme. Nu mi-a plăcut deloc cum au jucat până acum în acest retur de campionat. La partidă cu Astra, am părut o echipă dezorganizată total. Era minutul 25 și noi eram deja conduși cu 2-0 și aveam un om în minus. Nu se poate așa! Eu am în continuare încredere că antrenorul Leo Grozavu are puterile necesare să repună echipă pe picioare. Ultima soluție ar fi să schimbăm antrenorul, dar nu cred că este cazul. Asta se face doar atunci când nu mai e altceva de făcut.”

Cornel Şfaiţer (președinte FC Botoşani): "Am purtat o discuție foarte serioasă cu jucătorii și le-am spus că trebuie să câștigăm meciul cu Oțelul, de pe teren propriu. Așa și ei vor avea alt moral și altfel vor aborda următoarele meciuri, în deplasare, cu Universitatea Cluj și pe urmă pe teren propriu, cu ASA Târgu Mureș. Vreau concentrare maximă la meciul cu Oțelul!"

Comentarii   
  •  
  •  

#1 forza_otelul » 13-03-2015 11:33

Astia de la Botosani si-au depasit de mult conditia, incet-incet se vor duce spre coada clasamentului. Lumea i-a cam invatat de acum, sper ca si Florin Marin sa stie cum sa-i abordeze. Asa cat suntem noi de slabi anul asta, nu pot concepe sa pierdem (si) acest meci !

forza_otelul

  •  
  •  

#2 vitzamina » 13-03-2015 12:55

Asta arata decăderea Otelului ... Botosaniul ia in calcul doar o victorie desi a promovat abia acum doi ani.

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |