LPF si televiziunile vor publicul in fata TV-uluiLPF si televiziunile vor publicul in fata TV-uluiLiga Profesionistă de Fotbal și deținătorii drepturilor TV au stabilit programul de desfășurare al etapelor 21-27 din returul Ligii I. Echipa noastră este clar dezavantajată de programarea meciurilor de acasă la ore total nepotrivite pentru publicul spectator!


Astfel, în runda a 22-a, Oțelul va întâlni, pe teren propriu, formația CSMS Iaşi, miercuri, 18 martie, începând cu ora 15:30 (!?).
Apoi, avem meci cu o altă contracandidată, pe terenul echipei Rapid Bucureşti, sâmbătă (21.03.2015) de la ora 18.00 şi în direct pe Look TV şi Digi Sport.
Urmează o pauză în Liga 1, după care sâmbătă, pe 4 aprilie, revine spectacolul pe arena “Oţelul” la meciul de pe propriul teren cu CSU Craiova care se va juca tot de la 15.30!
Marţi (7.04.2015), de la 19.15, Oţelul are de înfruntat din nou una dintre contracandidatele la retrogradare, pe CFR Cluj, într-un joc ce va fi transmis pe Look TV şi Digi Sport.
Urmează o nouă bătaie de joc la adresa echipei noastre, jocul cu Pandurii Târgu Jiu fiind programat LUNI, 13 aprilie, tot de la ora 15.30 !?!?
În fine, Oţelul va juca pe terenul nou-înfiinţatei FCSB, contra gazdelor de acolo, în ziua de dumuinică - 19 aprilie – începând cu ora 20.30 şi în direct pe toate posturile TV care transmit partide de Liga 1 (Look Plus, Digi Sport, Dolce Sport)
Până atunci, Oțelul se va deplasa la Botoşani, pentru întâlnirea cu FC-ul din localitate, sâmbătă, 14 martie, de la ora 18:00, jocul urmând a fi transmis în direct de Look TV și Digi Sport.