STIRI Liga I “Avem în față o săptămână decisivă pentru viitorul echipei noastre”

Ovidiu BurcaOvidiu BurcaLa conferinţa de presă care prefaţeaza duelul de sâmbătă cu FC Botoşani, Ovidiu Burcă a explicat că săptămâna care urmează ar putea fi decisivă pentru viitorul Oţelului. Managerul sportiv s-a referit bineînţeles la jocurile cu FC Botoşani şi CSMS Iaşi.

Oficialul a declarat că nu vrea să pună presiune şi mai mare pe umerii jucătorilor, dar le-a cerut acestora mai multă determinare şi agresivitate pentru a se putea apropia de linia care desparte retrogradele de formaţiile care vor rămâne în Liga 1 şi din sezonul următor.

Ovidiu Burcă: “Avem în față o săptămână decisivă pentru viitorul echipei noastre. Strategia pentru aceste meciuri este să rămânem foarte aproape de linia care separă echipele care rămân în Liga I de cele care retrogradează. E greu să spunem de câte puncte avem nevoie, nu vreau să pun presiune pe jucători. Meciul de la Botoșani nu este unul decisiv. Am arătat la partida cu FC Brașov multe lucruri bune și trebuie să avem mai multă agresivitate și determinare și sunt sigur ca vom face un rezultat bun.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 13-03-2015 19:30

BLA BLA BLA!Mai batem si noi pe cineva? ;-)
−1

Aruon

  •  
  •  

#2 cyp » 13-03-2015 22:33

poate din toamna :D
−1

cyp

Login sau crează cont pentru a comenta              |