STIRI Liga I “Trebuie să fim agresivi”

George MironGeorge MironLa conferinţa de presă care prefaţează duelul cu FC Botoşani, fundaşul George Andrei Miron a explicat că el şi colegii săi vor încerca să fie mai agresivi pentru a putea obţine punctele necesare salvării. Apărătorul central a afirmat că s-a pregătit foarte bine de când a fost cooptat în lotul echipei mari şi a aşteptat momentul când va primi din nou şansa de a intra titular.

Antrenorul Florin Marin a vorbit despre obiectivele diferite pe care le au Oţelul şi FC Botoşani, dar şi despre perioada mai slabă pe care o traversează botoşănenii şi care trebuie exploatată. Tehnicianul îşi doreşte ca în urma rezultatelor obţinute în meciurile cu FC Botoşani, CSMS Iaşi şi Rapid Bucureşti, echipa noastră să ajungă la doar 2-3 de puncte de locurile care aduc salvarea.
Florin Marin nu se va putea baza la jocul din etapa a 21-a pe Sanaa Altama, Cristian Cristea, Constantin Mişelăricu şi Ruben Brigido.

George Miron: “Am continuat să ma pregătesc la fel cum am făcut-o până acum, am așteptat să îmi vină rândul și sper să nu dezamăgesc și să îmi fac bine treaba pe teren. Atmosfera din vestiar este bună în momentul actual, mergem la Botoșani să obținem punct sau puncte. Trebuie să fim o echipă omogenă, să fim agresivi și sper să obținem prima victorie din acest retur. Dacă vom reuși să câștigăm și să avem un prim succes, cred că drumul nostru va fi mai ușor în continuare.”

Florin Marin: “Este un joc important pentru ambele echipe, punctele puse în joc fiind importante atât pentru noi, cât și pentru Botoșani. Avem obiective diferite, ei încă mai au șanse la Europa League, au avut un parcurs bun în turul campionatului, chiar dacă au început returul mai greu, acumulând doar un punct, cel de la Mediaș. Din punctul nostru de vedere nu este un meci al disperării, dar fiecare joc trebuie tratat ca o finală și trebuie să câștigăm sau să obținem un punct. În următoarele trei jocuri care se vor disputa într-o săptămână trebuie să acumulăm puncte și să fim la 2-3 lungimi față de locul care să ne asigure rămânerea în prima divizie. Botoșaniul este o echipă agresivă, joacă cu multă determinare, este omogenă pentru că evoluează de mult timp împreună, are relații de joc dezvoltate și o dinamică bună. Au jucători de calitate în toate compartimentele, iar în atac au fotbaliști care pot face diferența. Noi trebuie să le răspundem cu aceeași agresivitate și să ne organizăm foarte bine. Am convingerea că așa putem obține un rezultat pozitiv.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 13-03-2015 20:35

Adevarul e ,ca nici tu nu crezi ce spui mai Florin Marin! :D ;-)
−2

Aruon

  •  
  •  

#2 cyp » 13-03-2015 22:32

mda...zbori puiule zbori ......... 8)
−1

cyp

  •  
  •  

#3 Ciprica » 13-03-2015 23:22

Ne arbitreaza DIMA????????????? Asta mai arbitreaza in primele 4 ligi? Jegul ala ordinar care ne-a arbitrat cu spurcatii la acel 1-1 de pomina, cand nu l-au eliminat pe pintilii, ne-au dat gol dintr-un fault inexistent si alte rahaturi? Astia isi bat joc de noi????
+1

Ciprica

Login sau crează cont pentru a comenta              |