STIRI Liga I Ieşenii vin la Galaţi cu moralul la maxim

In tur a fost 0-0In tur a fost 0-0Următorul adversar al Oţelului, CSMS Iaşi, vine la Galaţi din postura de cea mai bună echipă a returului! Formaţia din capitala Moldovei a reuşit 4 victorii din 4 meciuri, toate la zero, trecând chiar şi de adversari cu nume precum Astra Giurgiu sau Petrolul Ploieşti. Astfel, formaţia ieşeană înfiinţată în 2010, a reuşit să urce incredibil până pe locul 10 în clasament, după ce a strâns în 4 runde din retur câte puncte acumulase în tot turul!

Aşadar, CSMS vine la Galaţi cu un moral foarte bun, dar şi cu un portar Grahovac în mare formă. Fostul campion cu Oţelul a închis până acum poarta, fiind neînvins în retur. Ieşenii au beneficiat la ultimul joc de campionat şi de aportul publicului, nu mai puţin de 6500 de oameni încurajând frenetic formaţia din Copou.
De ce am scris toate astea!? Pentru ca gălăţenii şi mai ales cei care conduc destinele echipei de fotbal, plus jucătorii, să înţeleagă importanţa acestui joc, dar mai ales să înţeleagă că doar formând un grup unit, cu un public înflăcărat putem trece peste CSMS Iaşi, care în mod surprinzător vine ca mare favorită la Galaţi. Dar Oţelul s-a mai întâlnit cu astfel de situaţii şi a răsturnat mereu acasă calculele hârtiei. LA LUPTĂ ROŞ-ALB-ALBAŞTRI!!!

Ionuț Voicu (jucător CSMS Iaşi): "Secretul e unul singur: muncă. Am început foarte bine returul, am făcut atâtea puncte câte am făcut în tur. Dacă noi câștigăm următoarele meciuri, cu Oțelul și cu U Cluj, vorbim altfel. Suntem realiști, vrem doar să scăpăm de retrogradare. Nu avem niște vedete în echipă. Numai prin muncă putem scăpa de retrogradare."

Nicolo Napoli (antrenor CSMS Iaşi): ”Am adunat 12 puncte, patru victorii, am urcat în clasament, dar mai avem alte 13 partide de disputat. Urmează două meciuri extrem de importante pentru noi, cu echipe de la retrogradare și trebuie să câștigăm.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 granata » 16-03-2015 14:07

Ce trebuia sa facem noi de la inceputul turului au facut ei..Bravo lor..

granata

 •  
 •  

#2 romeo » 16-03-2015 15:54

Ii batem pe astia, 3-1 / 2 goluri Cernat ...meciul in care v-a exploda . gata cu smiorcaila si laude la altii , sa luptam pana la capat si dincolo de el.Nu mor caii cand vor javrele.

romeo

 •  
 •  

#3 Tudor » 16-03-2015 16:29

Ma pish pe Prunea!

Tudor

 •  
 •  

#4 claudiuFCOG » 16-03-2015 16:31

Din pacate ora la care se joaca meciul nu este potrivita,dar eu sunt liber din fericire si voi fi acolo...FORTZA OTELUL

claudiuFCOG

 •  
 •  

#5 Aruon » 16-03-2015 21:41

Daca Otelul vrea cu adevarat sa se salveze ,juca precum cei de la Iasi..in rest no comment

Aruon

 •  
 •  

#6 bogdan64 » 16-03-2015 22:02

Din pacate meciul e la o ora nepotrivita! Daca ar fi fost de la ora 18,00 de exemplu stadionul oricum nu ar fi fost plin, pentru ca asa sunt galatenii - suporteri de rezultat! Nu vorbesc de cei care vin meci de meci la stadion, ci de restul publicului de care nu aveai loc pe stadion acum 4 ani, care se dadeau mari suporteri si acum au uitat drumul spre stadion! Eu personal, daca lucrez cred ca o sa ma invoiesc si tot voi fi prezent la meci. FORZA OTELUL! LUPTATI BAIETI SI LUATI EXEMPLUL DE LA CSM DUNAREA GALATI. BRAVO LOR!FELICITARI PENTRU FAPTUL CA AU AJUNS IN FINALA LNH!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |