STIRI Liga I Am scăpat de T.D.Stan

Tiberiu Dragos StanTiberiu Dragos StanVi-l mai aduceţi aminte pe Tiberiu Dragoş Stan? Nici noi prea bine... Acesta a făcut însă parte din lotul Oţelul până în urmă cu 5 zile. Adus astă-toamnă de conducătorul de tristă amintire, Lucian Ciofoaia, mijlocaşul central nu a debutat niciodată pentru echipa noastră, jucând sporadic pe la “satelit”.


În data de 11 martie 2015, Stan a fost declarat liber de contract de către Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor cu acordul ambelor părţi. Decizia este irevocabilă.

Tiberiu Dragoş Stan (28 de ani) a fost crescut la juniorii lui Dinamo Bucureşti fiind campion al României la acest nivel în 6 rânduri. Mijlocaşul central de 1,84 m a intrat în fotbalul mare la Gloria Buzău pentru care a evoluat în perioada 2006-2010. A trecut apoi la Unirea Alba Iulia, dar a jucat un singur meci în tot sezonul, fiind transferat apoi la Mureşul Deva. Nici aici nu a vut mare succes, intrând de 7 ori fără să marcheze vreun gol. Şi-a continuat periplul în Liga a II-a, la UTA Arad, pentru care a jucat doar  4 meciuri, rămânând apoi liber de contract. A mai evoluat în afara ţării în ţări exotice precum Israel şi Kurdistan! Pe un site de specialitate el este caracterizat ca fiind un fotbalist cu “o tehnică impecabilă, foarte bun pasator, bun executant al loviturilor libere, viziune bună în joc, altruist, un caracter foarte bun, jucător cu reale perspective.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 16-03-2015 17:12

offtopic: Guvernul introduce TVA de 9% pentru accesul la evenimentele sportive

Guvernul va aplica, începând cu anul viitor, TVA de 9% şi pentru accesul la evenimentele sportive, cu argumentul că sportul este un fenomen social şi economic care prezintă un grad înalt de interes pentru populaţie, relevă proiectul actualizat al Codului Fiscal obţinut de MEDIAFAX.

"Având în vedere rolul important al sportului în societate şi caracterul specific al acestuia, se propune aplicarea cotei reduse de TVA de 9% şi pentru serviciile constând în permiterea accesului la evenimentele sportive. Această măsură este conformă cu acquis-ul comunitar şi vizează promovarea sportului, care este un important fenomen social şi economic, ce prezintă un grad înalt de interes pentru cetăţeni", se afirmă în document.

În noul proiect este propusă în continuare TVA de 9% pentru serviciile constând în permiterea accesului la castele, muzee, case memoriale, monumente istorice, monumente de arhitectură şi arheologice, grădini zoologice şi botanice, târguri, expoziţii şi evenimente culturale, cinematografe.

Noul proiect menţine ideea reducerii cotei standard de TVA de la 24% la 20%, începând cu 2016, şi la 18%, începând cu 2018.

mediafax.ro/.../...

ar fi un lucru bun aceasta masura...

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |