STIRI Liga I “Cei de la CSMS Iași sunt într-o formă de invidiat”

Robert TatarRobert TatarLa conferinţa de presă care a avut loc astăzi la stadion, tinerii jucători Cosmin Stoian şi Robert Tătar, cât şi antrenorul Florin Marin, au vorbit despre importanţa jocului de mâine cu CSMS Iaşi.

Tot legat de acest meci, Oţelul nu se va putea baza pe serviciile următorilor fotbalişti: Sanaa Altama și Jugurtha Hamroun (suspendați); Constantin Mișelăricu, Robert Moglan, Emil Jula, Ruben Brigido sau Cristian Cristea (accidentați)
Partida Oţelul - CSMS Iaşi se va disputa miercuri, 18 martie, de la ora 15.30, pe arena „Oțelul”.

Cosmin Stoian: „Va fi un meci foarte greu, dar noi trebuie să facem tot ce e posibil ca să câștigăm acest joc. Contează foarte mult în clasament punctele puse în joc la partida cu Iașiul.”

Robert Tătar: „CSMS Iași mi-a făcut o impresie bună, sunt într-o formă de invidiat. Eu îi cunosc mai bine din liga secundă și știu că va fi un meci dificil, dar trebuie să învingem.”

Florin Marin: „Orice jucător este important pentru noi, dar sper ca cei care îi vor înlocui pe absenții meciului de mâine să se ridice la nivelul așteptărilor noastre.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Florin22 » 17-03-2015 20:17

Va fi un meci greu cu CSM si Rapid, imi este greu sa cred ca vom avea 2 victorii consecutive iar daca facem egal chiar ca nu ne ajuta ! nu stiu ce mai poate fi facut in acest caz la echipa, cred ca expresia fetei tuturor jucatorilor este destul de sugestiva, probabil sanse mai sunt doar matematice dar si acelea se duc cu fiecare infrangere si egal :(
Nu vreau sa fiu un suporter rau si sa cobesc dar acesta este adevarul, prefer sa vad adevarul si sa nu doare atat de tare cand nu va mai fi echipa decat sa ma mint iar la final sa sufar !

Florin22

  •  
  •  

#2 Aruon » 17-03-2015 22:02

Trebuie din pacate,sa se intample multe minuni ca sa reusim sa ne salvam...Avem meciuri grele,putine puncte,jucatori multi noi veniti..Oricum maine e ultima sansa de a mai spera.Daca facem egal sau pierdem s-a dus de tot.
Eu sper sa nu ne desfiintam atat tot.As prefera sa fim si in divizia 4,dar macar sa existam.. :-)

Aruon

  •  
  •  

#3 Myhay20 » 18-03-2015 09:59

Nu mai aveti nici o scuza daca nu veti castiga urmatoarele meciuri! Ati pierdut aceste sanse, acum trebuie sa castigati si sa recuperati tot ce ati pierdut!

Daca veti pierde veti fi singurii vinovati ca fotbalul din Galati va muri, alaturi de Stan, Adamescu, Bors, Pascu si Ciofoaia! Conducerea actuala ne-a promis acele prin acele transferuri ca sunt adusi ca titulari, intrebarea mea este de ce Sissoko nu joaca, de ce acel portar e praf (intrebare pentru Cristi Munteanu, fost portar), Solomou, Matondo de ce sunt slabuti fotbalistic?

Dragi fotbalisti ai echipei Otelul Galati, aveti salariile la zi, jucati si castigati pentru voi, pentru noi fanii, pentru aceste culori si pentru acest oras!

Forta Otelul!

Myhay20

Login sau crează cont pentru a comenta              |