Cristi MunteanuCristi MunteanuOţelul are doar două victorii din cele 22 de etape disputate, aşa că nu mai miră pe nimeni penultima poziţie din clasament, fiind nevoie de penalizarea CFR-ului pentru a nu deveni “lanterna roşie”. Echipa noastră nu mai sperie pe nimeni din păcate…


După meciul egal cu CSMS Iaşi, team-managerul Cristi Munteanu a explicat că simte că roş-alb-albaştrii sunt blestemaţi. Oficialul clubului gălăţean a mai afirmat că nu are ce să le reproşeze jucătorilor în afara lipsei de inspiraţie de la finalizare. Babicu nu l-a uitat nici pe arbitrul Balaci, care nu a dat un penalty destul de clar la Tudorie în prima repriză.

Cristi Munteanu: „Parcă suntem blestemaţi, nu reuşim să marcăm deşi ne creăm multe ocazii. Nu cred că este nimic de reproşat echipei, poate doar lipsa de inspiraţie la finalizare. Am avut parte şi de un „central” care nu a avut o zi inspirată, dar nu avem ce face, mergem înainte. Încercăm să scoatem cât mai multe puncte în etapele următoare, să urcăm cât mai mult în clasament.”