STIRI Liga I “Am face absolut orice numai să ajungem peste linia nenorocită a retrogradării”

Iulian PopaIulian PopaVizibil afectat la finalul partidei cu CSMS Iaşi, mijlocaşul Iulian Popa a declarat cu ciudă în glas că el şi colegii săi vor lupta până la capăt, adică până vor mai exista şanse matematice cel puţin.

El i-a rugat pe suporteri să îi blameze abia după ce nu vor mai fi nici şanse teoretice, pentru că până atunci vor lupta în continuare. Popa a deplâns situaţia fostei campioane a României şi a declarat că ar face absolut orice ca să poată trece peste linia retrogradării. Fotbalistul e de părere că doar soarta trebuie să se mai schimbe la club că în rest s-au schimbat toate...

Iulian Popa: “Cam toate meciurile sunt finale pentru noi şi vor fi în continuare. Atât timp cât mai avem şanse matematice suntem datori să muncim, să încercăm să ieşim din zona asta urâtă a clasamentului şi să obţinem salvarea de la retrogradare. Consider că am avut un meci în care am dominat de la un capăt la celălalt. Nu vreau să discut de arbitraj, dar cred că am avut cel puţin un 11 metri. În prima repriză, la Tudorie, mie mi s-a părut a fi penalty. Asta e, când eşti mic totul ţi se pare mare şi nu trag nici arbitrii cu tine, de fapt ei trebuie să fie corecţi. Noi credem în salvare cât mai avem şanse matematice. Când n-o să mai fie nici şanse matematice o să ridicăm mâna şi puteți să ne puneți la zid și să ne împușcați. Asta e viaţa, mergem înainte... E trist, e trist când domini un meci, dar nu bagi mingea în poartă, ai o grămadă de ocazii şi nu reuşeşti. Ăsta e fotbalul, se joacă pe goluri, pe puncte şi noi nu prea le strângem. Nu știu ce să facem, dar trebuie să ne revenim. Credem în salvare, de ce nu? Vă daţi seama că ne este greu când contracandidatele fac puncte şi noi nu. E foarte greu să ajungi dintr-o campioană să te baţi la retrogradare şi cine ştie ce Dumnezeu va fi mai încolo. Ce ar trebui să se schimbe? Nu ştiu ce ar trebui, că s-au schimbat antrenori, jucători, conducători, trebuie să se mai schimbe şi terenul şi s-au schimbat toate aici... Nu ştiu, poate să se schimbe soarta, poate ăsta e nivelul nostru... Nu stiu ce să mai zic, sunt foarte supărat. Asta e viaţa, încercăm să dăm totul să scoatem puncte. Mai mult de atât, nu ştiu dacă ar putea veni cineva cu o soluţie magică, un şablon, şi să zică dacă faci asta iei 3 puncte. Dacă vine am face absolut orice numai ca să ajungem peste linia asta nenorocită a retrogradării. V-am spus toate meciurile noastre au aceeaşi importanţă, La Rapid va fi şi ma greu, dar jocul ne dă speranţe, din păcate nu avem rezultate. Oricum, nu mai avem ce să pierdem.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Myhay20 » 19-03-2015 19:49

Ati da orice? Marcati si castigati!
+1

Myhay20

 •  
 •  

#2 Laguna GT » 19-03-2015 20:12

Simplu, castigati meciuri.

Laguna GT

 •  
 •  

#3 bogdan64 » 19-03-2015 21:21

Colegii de servici ma indeamna sa nu-mi mai pierd timpul cu Otelul, adica sa nu ma mai duc la meciuri! Cu toate astea eu voi fi prezent pe stadion pana in ultima etapa sa va incurajez! Mai avem sanse, chiar daca toti ne vad retrogradati! Eu inca mai sper si cred in voi! CU VOI PANA LA CAPAT!
+2

bogdan64

 •  
 •  

#4 Aruon » 19-03-2015 21:21

Eu nu prea vad ca dati totul pe teren sa fim seriosi...adica sigur munciti dar nu avem atitudinea aia de invingatori,de luptatori pentru fiecare minge..de entuziasm in joc,nu avem nici forta in atac,nici conducatori capabili.Nu prea avem nimic bun.Echipa asta e pe drumul cel rau!Din pacate.
Eu ma rog sa nu ne desfiintam.Asta e cel mai apasator lucru.Chiar as fi curios sa vad Otelul in liga 2,sa promovam apoi ,sa existam in continuare..sa se lucreze la un nou proiect pentru echipa etc.Dar la TNG nu vad dorinta pentru asta.Ei ne-au zis clar retrogradarea inseamna desfiintare si ne inchid gura,oun capacul peste cosciug.E suparator.O retrogradare nu ar trebui sa fie asa catastrofa,insa numai la Galati si la Urziceni se poate.. :sigh:

Aruon

 •  
 •  

#5 geo007ro » 19-03-2015 21:41

Pai e simplu: incepeti sa jucati fotbal, ca parca intrati in teren si trageti de un 0-0. Prin min. 80 va treziti, dar e prea tarziu. Asta e, veți ramâne ăn istoria Galațiului cu o retrogradare. Sa va fie rusine. Si atat.
−1

geo007ro

 •  
 •  

#6 schillaci » 20-03-2015 00:12

Din păcate, cei fara nicio vina sau care au vrut sa facă o minune vor fi înjurați si își vor trece in palmares o retrogradare. La cat de proasta e lumea artizanul dezastrului sportului gălățean va ieși, iar, primar !

schillaci

 •  
 •  

#7 Oxigen » 20-03-2015 09:08

Popica...din declaratii si dupa amicale am ajuns sa te apreciez dar, realist vorbind, in meciurile oficiale nu arati nimic din ce declari. Ai zis ca te simti dator, ca ai face orice dar, in teren zero barat atitudine, pase, centrari,goluri...nimic... :(

Oxigen

 •  
 •  

#8 lali84 » 20-03-2015 09:39

sincer degeaba vb Popa te-am vazut tot meciul jucand anti Otelul....numai faulturi si pase la adversari

lali84

 •  
 •  

#9 radu_alex13 » 20-03-2015 10:01

Nu retrogradarea e o problema, ci desfiintarea.....

radu_alex13

Login sau crează cont pentru a comenta              |