STIRI Liga I Oţelul îl dă în judecată pe arbitrul Balaci

Penalty evident (FOTO Sorin Pana)Penalty evident (FOTO Sorin Pana)Clubul Oţelul Galaţi îl va acţiona în judecată pe arbitrul Marian Balaci din Drobeta Turnu Severin, acesta fiind acuzat de oficialii echipei că a viciat rezultatul partidei Oţelul - CSMS Iaşi!


Vlad Răpişcă: "Îl vom acţiona în judecată pe acest arbitru pentru viciere de rezultat. Nu îţi poţi bate joc de un club, de o echipă care îţi plăteşte baremul. Noi îţi dăm bani şi tu ne furi? Ceea ce se întâmplă acum cu delegările este foarte grav, dacă nu avem arbitri capabili trebuie să aducem pe alţii, de afară, pentru că unii din România iau bani pe degeaba. Comisiile care ne judecă sunt cel puţin părtinitoare, din punctul meu de vedere. În tur ne-au pus pe butuci cu cartonaşele roşii, iar acum, jucătorul nostru Altama primeşte 6 etape suspendare pentru un fault din imprudenţă, iar Acsinte, de la Botoşani, la care se vede intenţia de fault încasează doar 2 etape. Într-o societate normală, dacă nu performezi, şeful te dă afară! E o mişcare logică şi normală. Dar, Vassaras nu are cum să dea afară arbitri, dacă domnia sa stă liniştit prin Salonic. Într-adevăr, grecii sunt în criză, au venit comuniştii şi poate nu funcţionează faxul. Este o ruşine ceea ce se întâmplă cu arbitrajul în Romania. Este o problemă acută apărută datorită nepotismului şi nonvalorii. Unii dintre cei puşi să evalueze arbitrii în momentul de faţă este clar că nu se pricep. Sunt curios ce a scris observatorul în foaie şi cât va fi suspendat acest individ care ne-a furat din casă 2 puncte?! Îi dai galben lui Tavares pentru simulare, iar jucătorul are rană pe picior, îi dai galben lui Cernat pentru simulare la un fault clar şi nu dai penalty la Tudorie. Jucătorii adverşi erau protejaţi ca nişte bibelouri. Este clar intenţie de furt! Să nu uităm că suntem în insolvenţă şi nu ai dreptul să te joci cu deciziile când este vorba de destinele a 100 de oameni care lucrează la clubul nostru. Acest personaj va fi acţionat în justiţie, voi consulta avocaţii şi în zilele următoare vom reveni cu detalii.”

Lucian Ionescu: “Acest aşa-zis cavaler al tristului fluier poate fi acuzat de viciere de rezultat. Omul care poartă numele unui mare fotbalist român a avut o manieră de a arbitra într-o singură direcţie vizibilă din înaltul nocturnei. Şmechereşte, a judecat absolut toate duelurile doar în favoarea adversarilor noştri. În compensaţie, Oţelul a primit câte o lovitură liberă doar prin preajma propriului careu. În minutul 35 a fost penalty clar la Tudorie (fotografiile ataşate sunt cât se poate de elocvente) şi implicit eliminare, dar s-a fluierat simulare. În minutul 49, Tavares a primit galben pentru simulare, după un contact. Tot simulare a dictat la o fază petrecută la marginea careului, atunci când Florin Cernat, fotbalist cu multe meciuri în Liga Campionilor, a fost faultat clar în poziţie de a marca. Înseamnă că noi avem o echipă de actori de Oscar, sau arbitrul este într-adevăr dubios!”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 bogdanmihai » 19-03-2015 15:03

Domnule Rapisca, asta e treaba directorului sportiv, e un aspect sportiv. Dumneavoastra trebuie sa va ocupati de partea administrativa si va sugerez sa va ocupati de partea financiara. N-ar fi frumos sa incercati sa recuperati niste bani ce s-au evaporat acum vreo 2 ani si ceva?! Macar sa incercati, sa faceti tot posibilul, ati fi un erou in Galati pentru asta!
+1

bogdanmihai

 •  
 •  

#2 one.dollar » 19-03-2015 15:15

mda... le-am facut pe toate si acum a mai ramas asta.
eu spun asa: chiar daca a fluierat asa cum zic conducatorii nostri, nu cred ca arbitrul l-a impiedicat pe Tudorie, Matondo & Co. sa marcheze cand au fost singuri in fata portii.
e clar ca vom retrograda, dar macar sa retrogradam cu demnitate. sa nu fim penibili.
+2

one.dollar

 •  
 •  

#3 claudiuFCOG » 19-03-2015 15:44

Penibil acest arbitru care este clar ca a ajuato pe Iasi,dar nu ma mira stiam asta deoarece este Prunea acolo...

claudiuFCOG

 •  
 •  

#4 bigsorin » 19-03-2015 15:55

foarte bine asa trebuie sa ne aparam ajunge bataia de joc,
+1

bigsorin

 •  
 •  

#5 Fc Otelul » 19-03-2015 16:10

Citez pe one.dollar:
mda... le-am facut pe toate si acum a mai ramas asta.
eu spun asa: chiar daca a fluierat asa cum zic conducatorii nostri, nu cred ca arbitrul l-a impiedicat pe Tudorie, Matondo & Co. sa marcheze cand au fost singuri in fata portii.
e clar ca vom retrograda, dar macar sa retrogradam cu demnitate. sa nu fim penibili.

Ai dreptate nu a impiedicat nimeni sa marcam la acele faze. dar lipsa experientei si-a spus cuvantu. Daca retrogradam nu este o problema. Problema este sa nu se desfiinteze clubul ca asta chiar ca ar fi o tragedie. PACAT nu meritam asa ceva.

Fc Otelul

 •  
 •  

#6 Viorel Craciun » 19-03-2015 16:45

la cati bani are Otelul , de unde mai scoate si pentru procese si pentru avocati?
+2

Viorel Craciun

 •  
 •  

#7 radu_alex13 » 20-03-2015 10:00

Nu cred ca asta e problema echipei....o fi gresit omul, dar nu cred ca a fost intentionat. Oricum el este judecat de observator si in functie de nota isi va primi pedeapsa. Ceea ce trebuia noi sa facem era sa bagam mingea in poarta, ca nu o scotea ala. Se vede cand vine un arbitru si vrea sa te faca, exact ca la meciul de anul trecut 1-1 cu steaua. Din pacate noi suntem retrogradati, problema cea mai mare este daca ne desfiintam sau nu....

radu_alex13

 •  
 •  

#8 Bada » 20-03-2015 21:58

E praf in ochi. Penalty clar, parerea mea, si o posibila eliminare. Cred ca Balaci, nume mare dar omul asta e minuscul, a fost avertizat sa nu care cumva sa-i neindreptateasca pe ieshani, de unde si unele decizii ridicole. CSMS are parghii serioase din cate observ in retur. Dar chiar si asa, pentru un penalty si vreo 2 galbene date aiurea, e stupid sa te gandesti la judecata. Pai Dima si Rusandu trebuiau executati imediat daca luam in calcul gravitatea greselilor si numarul lor. Am avut parte de atatea arbitraje nesimtite si ne umflam muschii pe amaratul asta. Basca nu stiu daca nu cumva riscam si o dezafiliere...sau asta si era ideea?

Bada

Login sau crează cont pentru a comenta              |