STIRI Liga I DECLARAŢII: Rapid Bucureşti vs Oţelul

Duelul fostelor campioane aflate in mare suferintaDuelul fostelor campioane aflate in mare suferintaOţelul joacă sâmbătă, de la ora 18.00, un nou meci vital pe terenul celor de la Rapid Bucureşti. Iată cele mai importante declaraţii din sânul celor două tabere:


Florin Marin: „Nu sunt mulţumit deloc de rezultatul cu CSMS Iaşi. Cred că am jucat bine, dar nu am reuşit să marcăm. Precipitarea şi presiunea locului ocupat şi-au spus cuvântul. Eu cred, sigur că eu cred în continuare, echipa a arătat că are potenţial. Urmează jocul de la Rapid, un joc, v-am spus, de şase puncte şi sperăm în continuare.”

Cristi Munteanu: "Mergem în Giuleşti ca să vă spun sincer să luăm trei puncte. Ne propunem maximum pentru că aşa e şi normal. Nu pot să spun că mergem la Rapid să nu primim gol. Nu. Mergem să jucăm şi să încercăm să luăm trei puncte.”

Daniel Niculae (jucător Rapid Bucureşti): "Trebuie să strângem rândurile, fiindcă avem un meci mult mai important sâmbătă, cu Oțelul. În fotbal, nimic nu e pierdut niciodată. Săpunaru e o pierdere mare pentru noi.”

Cristi Pustai (antrenor Rapid Bucureşti): "Urmează un meci extrem de important sâmbătă. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Galaţiul şi dacă vom câştiga este bine. Se duc etapele, deci trebuie să luăm 3 puncte pe teren propriu. Important e să ne adunăm forţele, e nevoie să încheiem acest ciclu de 6 meciuri cu mai mult de 10 puncte, aşa cum ne-am propus."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Damian » 20-03-2015 16:38

Citat:
Cristi Munteanu: "Mergem în Giuleşti ca să vă spun sincer să luăm trei puncte.Cine va mai crede? :-x

De fiecare data spuneati ca "meciul urmator" si s-au tot scurs etapele si punctele nu au mai venit. Trebuia sa imi verific tensiunea la fiecare meci, iar voi nu sunteti in stare sa marcati un gol, dapoi sa mai si castigati un meci. I-ati adus pe Tavarez si Matondo "mari" jucatori. :-x


Ce sperante sa mai ai...

Damian

  •  
  •  

#2 lali84 » 20-03-2015 21:05

Doamne mie frica de la meci la meci sa ma uit ...fapte,fapte si iar fapte

lali84

  •  
  •  

#3 Leviathan » 21-03-2015 11:44

defapt 3 boabe a vrut sa zica

Leviathan

Login sau crează cont pentru a comenta              |