STIRI Liga I Declaraţii după Rapid - Oţelul 2-0

Daniel Niculae a laudat OtelulDaniel Niculae a laudat OtelulOţelul a pierdut şi cu Rapid şi s-a îngropat definitiv pe fundul clasamentului. Iată cele mai importante declaraţii de după meci:

Cristi Munteanu: “Cum am strigat și am făcut mult tam-tam și mult scandal atunci când am fost dezavantajați, eu trebuie să spun că astăzi arbitrul a greșit. A greșit pentru că trebuia să-i dea lui Tudorie roșu direct, nu al doilea galben. Ăsta este adevărul, trebuie să recunoaștem, a fost roșu clar. Nu avea voie, dar la 18, la 19 ani abia împliniți, probabil va învăța din toate. Dar uite că ne lasă pe noi în 10 oameni, a lăsat echipa să muncească o oră și ceva cu un om mai puțin. Asta e, a plătit tribut tinereții. E un jucător de mare perspectivă, un jucător foarte bun, un jucător care va ajunge în scurt timp la naționala României. Asta e, lipsa de experiență, tinerețea, dorința prea mare de a marca a făcut să aibă acea intrare destul de urâtă și periculoasă.”

Cristi Pustai (antrenor Rapid): "Ne-am descătușat. Am făcut un joc bun. Am avut un joc cu o posesie bună, cu multe ocazii de gol. Am jucat în superioritate numerică și nu s-a mai pus problema câștigătoarei, din acel moment. Avem acești oameni extraordinari după noi. Sunt al 12-lea jucător. Vin și la antrenamente. A fost încă o finală câștigată. Abia am venit la Rapid, dar nu plec. Am venit să stau până în vară. Important e că putem urca în clasament. Minunea e la un pas să se întâmple, ceea ce nimeni nu credea, dar mai avem mult de lucru.”

Daniel Niculae (jucător Rapid): "Nu am adus eu cele trei puncte, le-am adus împreună cu colegii mei. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, un meci de 6 puncte, pentru că jucam cu o echipă din subsolul clasamentului. E o echipă care nu joacă deloc rău, mai ales în partea a doua a campionatului. Mă bucur că am câştigat, că ne-am creat ocazii şi că am reuşit să înscriem. Ştiam că sunt 3 puncte mari, dacă reuşeam să le câştigăm. Am reuşit şi ne bucurăm de lucrul acesta.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 22-03-2015 16:18

ca de obicei , la fiecare meci , munteanu gaseste cate un tap ispasitor ! dar ei ,cei din conducere ce fac? ar fi bine ca cei patru ,munteanu (care a dovedit ca e departe de Raducan), burca ( care nu are nici o tangenta cu spiritul Otelului ), cu rapisca ( catelul lui adamescu ) si flocea marin( care a mai dovedit o data ca va muri fara sa castige vreun trofeu ca antrenor )sa PLECE !avem nevoie de VIOREL TANASE , de TUDOREL PELIN , poate si de un CATALIN TOFAN pe care sa-i sustinem sa reconstruiasca aceasta echipa mult iubita , dar si batjocorita !
+2

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 Aruon » 22-03-2015 18:57

Astept ziua cand DNA-ul va face curatenie la toti conducatorii Otelului din trecut(M.Stan) si prezent.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |