STIRI Liga I LA MULŢI ANI, Gabriel Abraham!

Gabriel AbrahamGabriel AbrahamAstăzi, 22 martie 2015, portarul Gabriel Abraham împlineşte vârsta de 24 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roşu-alb-albastru.


Portarul crescut de Oţelul a jucat un singur meci oficial în poarta formaţiei roş-alb-albastre chiar în acest sezon. Din păcate, a rezistat doar 43 de minute fiind eliminat în partida pierdută acasă, 1-2 contra Concordiei Chiajna.
În schimb, portarul gălăţean a strâns foarte multe meciuri în tricoul echipei a doua. De asemenea, goalkeeperul cu numărul 22 pe tricou de la Oţelul are numeroase prezenţe în naţionalele U17 şi U19 ale României. El a fost împrumutat o perioadă şi la formaţia FCM Târgu Mureş, unde s-a achitat de sarcini cu succes, pe când echipa respectivă se afla în liga secundă.

Având în vedere situaţia disperată a Oţelului, poate că scheletul unei noi echipe ar trebui format începând chiar de la portarul Abraham, un produs 100% al clubului gălăţean!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 22-03-2015 13:47

La Multi Ani si Sanatate Maxima!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |