STIRI Liga I “Misiunea a devenit una aproape imposibilă”

Florin MarinFlorin MarinAntrenorul Florin Marin a recunoscut că Oţelul a pierdut unul din cele mai importante meciuri din acest sezon. Tehnicianul a precizat că elevii săi au început bine, în ciuda faptului că au încasat un gol imediat, dar faptul că au rămas în 10 încă din minutul 29 a fost decisiv în stabilirea învingătoarei.


Florin Marin: „Am pierdut un joc important pentru noi. Dacă rămâneam la egalitate numerică, nu știu dacă se termina cu acest scor. Am început foarte bine meciul, am încercat să construim, să pasăm. În ciuda startului bun de partidă, am primit acel gol foarte repede la o greșeală defensivă și apoi am evoluat în inferioritate numerică, e clar că misiunea a devenit una aproape imposibilă. Tudorie a dat dovadă de iresponsabilitate lăsând echipa în 10 oameni. Deși este un jucător tânăr, lipsit de experiență, asta nu reprezintă o scuză, avem așteptări mari de la el.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Arkan » 23-03-2015 13:07

Prietene, am avut 2 suturi anemice pe poarta, un sut spectaculos dar fara periculozitate, peste (Cernat) si o jumatate de ocazie (cap Miron). N-am jucat nimic, nici in 10 nici in 11, ei au fost mereu primii la minge si foarte proaspeti dpdv fizic, in comparatie cu noi.
+1

Arkan

  •  
  •  

#2 alas » 23-03-2015 14:38

de cand ai venit bai flatulistule, salvarea de la retrogradare, este imposibila!!!!!!!!

alas

Login sau crează cont pentru a comenta              |