STIRI Liga I Florin Cernat: “Sunt trist”

Florin CernatFlorin CernatFlorin Cernat, poate singurul jucător din lotul Oţelului care poate primi notă de trecere la toate meciurile din retur, era foarte afectat după înfrângerea cu Rapid. Căpitanul a declarat că el şi colegii săi îşi vor juca şansele până la capăt. El a afirmat că este foarte trist şi supărat de situaţia în care a ajuns echipa la care s-a întors cu unicul gând de a o scoate din situaţia disperată în care se afla. “Diamantul” îşi doreşte ca măcar de acum încolo, Oţelul să câştige meciuri.  

Florin Cernat: "Noi, ce să spun, ne jucăm şansele până la capăt. Vă daţi seama, supărare mare, sunt trist, ăsta e fotbalul şi mergem înainte, încercăm de acum încolo să câştigăm pentru că nouă asta ne-a lipsit până acum, victoria."

Cristi Munteanu: "Din păcate am pierdut un meci şi trei puncte foarte importante pentru noi, dar e greu să joci în Giuleşti din minutul 20 în 10 oameni, cu un om în minus."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdanmihai » 24-03-2015 17:30

Florine. eu as da orice sa imi ajut echipa de suflet! Dar nu depinde de tine, Ti-ai facut treaba excelent nu poti juca singur!. Nu fii trist, ai o familie sanatoasa si care te iubeste! Fii fericit si Otelul va merge mai departe!
+2

bogdanmihai

  •  
  •  

#2 radu_alex13 » 24-03-2015 17:36

Si-a gasit un moment total nepotrivit pentru a reveni la Otelul. Asta e!
+1

radu_alex13

  •  
  •  

#3 bogdanmihai » 24-03-2015 21:16

Draga Florin,

Iti multumim ca ai venit sa incerci sa ne ajuti. Pana acum, fara ajutorul tau, probabil ca nici nu aveam o mica speranta de a evita retrogradarea. Dar tristete pentru ce? Copiii sunt satatosi? Familia , la fel? Tu..esti in regula?
Atunci n-ai de ce sa fii trist, la Otelul nu e o situatie intamplatoare, totul a fost programat, nu ai de ce sa fii trist ca unii au furat ca animalele!
+1

bogdanmihai

  •  
  •  

#4 forza_otelul » 25-03-2015 11:30

Am zis ca este un lucru bun cand a venit Cristi Munteanu la echipa, dar fiecare declaratie de a lui produce o crunta dezamagire in ultima vreme ... Cica "e greu să joci în Giuleşti din minutul 20 în 10 oameni, cu un om în minus." ... Era minutul 30 cand a fost eliminat Tudorie, dar nu asta conteaza. Noi am luat un gol de tot rasul inca din minutul 5 !

Suntem mai slabi decat in tur, neamtul ala cu lotul de doua parale avea mai multe puncte dupa meciul cu Rapid :eek:

forza_otelul

Login sau crează cont pentru a comenta              |