STIRI Liga I “Şanse mai sunt doar teoretic”

sursa foto: facebook oficial Otelul Galatisursa foto: facebook oficial Otelul GalatiOţelarii nu au reuşit nicio victorie în primele 6 etape din retur şi şi-au îngropat total şansele de a se mai salva de la retrogradare. Jucătorii sunt demoralizaţi complet de rezultatele din această primăvară.


Emil Dică crede că Oţelul mai are doar şanse teoretice, pentru că echipa a reuşit doar câteva egaluri care nu îţi pot da speranţe la mai mult. În schimb, căpitanul Florin Cernat, este foarte afectat, pentru că oricât a încercat nu a putut salva formaţia roş-alb-albastră.  

Emil Dică: "Şanse mai sunt doar matematic, teoretic. În rest, nu reuşim să câştigăm, n-am reuşit în cele şase meciuri să câştigăm, nu avem nicio victorie. Este greu să faci egal, cu egaluri e greu să te salvezi pentru că majoritatea echipelor din subsolul clasamentului au reuşit să facă puncte.”

Florin Cernat: "Bineînţeles că am plecat cu gânduri mari, dar noi am încercat. Dacă în tur noi nu ajungeam la poartă, nu aveam ocazii, acum am ajuns. Deci la fiecare meci avem ocazii, am mai şi înscris, dar nu ştiu... e ghinion... nu pot să îmi dau seama.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 26-03-2015 12:14

Daca mai sunt sanse teoretice si credeti in fortele proprii atunci castigati 10 meciuri la rand din cele 11 ramase.
−1

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 AlexGL96 » 26-03-2015 12:23

Citez pe Alexandru C.:
Daca mai sunt sanse teoretice si credeti in fortele proprii atunci castigati 10 meciuri la rand din cele 11 ramase.

Şi marmota învelea ciocolata în staniol.. :D

AlexGL96

  •  
  •  

#3 Viorel Craciun » 26-03-2015 14:14

dica poate fi considerat unul care a ingrosat plutonul figurantilor la Otelul
−1

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |