STIRI Liga I “În turul campionatului a fost amatorism”

Viorel TanaseViorel TanaseInvitat la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fostul jucător de legendă al Oţelului, Viorel Tănase, a încercat să găsească o explicaţie cu motivele pentru care Oţelul a ajuns în situaţia actuală.  
Viorel Tănase: “Oţelului îi lipsesc rezultatele. La jucători le lipseşte poate acea concentrare la finalizare. Poate şi pragmatismul, trebui să fii mai pragmatic în aceste jocuri, mai ales cu echipele aflate în luptă directă. Trebuie să ai o ocazie şi să înscrii două goluri dacă se poate. Eficienţa a lăsat de dorit. În multe meciuri chiar dacă au condus, n-au putut să păstreze rezultatul. Situaţii au fost de a închide jocul sau de a majora avantajul pe tabelă. Asta e filosofia mea pentru situaţia asta. Un exemplu bun e Iaşiul, care au jucat doar pe contraatac, fără să iasă din jumătatea proprie. Au avut simţul realităţii, ştiau că nu au jucători care să facă diferenţa şi atunci au reuşit să ia puncte. În turul campionatului a fost amatorism la Oţelul! La momentul acela era altă conducere, s-au luat jucători după DVD-uri, după prietenii, nu s-au urmărit acei jucători. Un fotbalist ca să-l cumpăr trebuie să-l urmăresc cel puţin 6 luni! Să joace meci de meci, nu să ne aducem aminte că acum doi ani poate fusese golgeter.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 26-03-2015 18:25

Asta am zis si eu,a fost amatorism total.Dar nu e departe nici returul de a fi tot amatorism.Cu Makalambay si Matondo nu se face treaba.

Aruon

  •  
  •  

#2 giu » 26-03-2015 21:03

Tase , de ce limitezi amatorismul doar la tur? Ti se pare ca acum este altceva? N-ai citit declaratia lui munteanu?

giu

Login sau crează cont pentru a comenta              |