STIRI Liga I Oţelul, ultima în clasamentul fairplay

Culoarea pe care otelarii au vazut-o prea des in fata ochilorCuloarea pe care otelarii au vazut-o prea des in fata ochilorLa fel ca în campionat, acolo unde este ultima dacă nu luăm în considerare depunctarea record a CFR-ului, Oţelul este “lantern roşie” şi în clasamentul fairplay.


Oţelarii au încasat 57 de cartonaşe galbene şi 13 roşii, totalizând 96 de puncte de penalizare. Eliminările au fost primite de Karol Karlik, Serkan Ciftci, Samoel Cojoc, Jugurtha Hamroun, Gabriel Abraham, Răzvan Grădinaru, Lucian Murgoci, Sanaa Altama, Stelian Cucu, Helder Tavares, Marcel Avdic, Alexandru Tudorie şi George Miron. Per total, cel mai indisciplinat jucător momentan este Lucian Murgoci cu 10 galbene încasate, din care două transformate în roşu, el urmând să fie suspendat la fiecare avertisment încasat de acum încolo.
Dacă la galbene nu stăm rău, fiind pe locul 8, eliminările ne-au tras pe fundul clasamentului, Oţelul având un număr record de cartonaşe roşii: 13 în doar 23 de etape. Pentru comparaţie, următoarea echipă cu multe eliminări este Ceahlăul Piatra Neamţ, care a primit doar 7 roşii!

Login sau crează cont pentru a comenta              |