STIRI Liga I “Lucrurile ar trebui spuse[…] Ce se va întâmpla cu acest club?”

Viorel TanaseViorel TanaseInvitat la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fostul jucător de legendă al Oţelului, Viorel Tănase, a explicat ce greşeli s-au făcut la echipă, mai ales la începutul sezonului. Fosta glorie a Oţelului s-a aliat suporterilor şi a cerut răspunsuri vizavi de viitorul clubului roş-alb-albastru. Tase nu ştie ce se va întâmpla cu formaţia la care a activat mai toată cariera sa.

Viorel Tănase: “Avem record negativ la numărul de jucători folosiţi în acest sezon, dar şi la cartonaşe roşii. Asta se trage tot de la haosul din tur, mă refer la lucrurile din afara terenului, care le-au produs. A fost instabilitate şi la nivelul băncii tehnice, dar nu numai la Galaţi, în tot campionatul e aşa. Am impresia că mai sunt doar 3 antrenori care au început sezonul la o echipă şi încă mai sunt în funcţie. Schimbările astea nu sunt benefice pentru că antrenorii nu au timp să-şi imprime filozofia şi principiile. În al doilea rând e rău şi pentru jucători: când se omogenizează, când se cunosc dacă îi schimbi de la etapă la etapă? Situaţia de atunci era de aşa natură, încât conducătorii erau speriaţi, nici nu ştiau ce să mai facă ca să producă un şoc la echipă. Din punct de vedere sportiv nu ar fi un capăt de ţară această retrogradare. O iei de la Divizia B, dar dacă te desfiinţezi atunci chiar că e capăt de linie, pentru că ştiţi ce înseamnă paşii următori… Trebuie să o iei de la Liga a V-a, a IV-a, asta e foarte greu. Îţi trebuie timp. Eu cred că lucrurile ar trebui spuse. Trebuie ieşit şi vorbit foarte clar, ce se întâmplă cu acest club? Ce se vrea în continuare? Atunci vom şti cu toţii. Până atunci nu ştim nimic sigur, decât ceea ce auzim dintr-o parte şi din alta.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 27-03-2015 14:00

Rapisca a spus clar acum ceva timp,faliment si desfiintare. :cry: Niste nenorociti.

Aruon

  •  
  •  

#2 nicki55 » 27-03-2015 15:45

rapisca avenit cu acest club de la MASA de acasa? Lui adamescu PENALUL , i-a crescut cumva in gradina acest club? JOS LABELE DE PE OTELUL NEMERNICILOR!!! Plecati SLUGOI NENOROCITI!!!

nicki55

Login sau crează cont pentru a comenta              |