STIRI Liga I “Branko are dreptate 100%![…] Suferă pentru Oţelul”

Branko Grahovac, in tribunele stadionului OtelulBranko Grahovac, in tribunele stadionului OtelulInvitat la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fostul jucător de legendă al Oţelului, Viorel Tănase, i-a dat dreptate fostului său elev, Branko Grahovac, portarul campion cu Oţelul, care a declarat recent că cineva ar trebui să intre la puşcărie pentru ce s-a întâmplat la Oţelul în ultimii 3 ani!


Viorel Tănase: “Branko are dreptate în proporţie de 100%! Îl ştiu pe Grahovac, mi-a fost elev, am avut o relaţie extraordinară cu el, este un tip foarte direct şi spune tot ceea ce simte. Suferă pentru Oţelul, se vede, mai ales că singurele lui trofee au fost la Galaţi. Exact ca şi pe mine, te doare, te doare când vezi ce se întâmplă. El a fost îndepărtat cum a fost îndepărtat… Din punctul meu de vedere este un portar excelent. Se vede şi la Iaşi, n-a luat niciun gol în retur. Sufletul lui este la Galaţi, mai ales că a trăit moment unice aici.”

Branko Grahovac (în urmă cu o săptămână): ”Nu mă simt bine. Pentru mine a fost foarte greu să revin aici ca adversar. A fost un meci foarte greu pentru mine din punct de vedere psihic. Ştiţi şi voi EU ŢIN CU OŢELUL! Oţelul este în sufletul meu. Eu am câştigat ce am câştigat în viaţa mea doar cu Oţelul! Nu ştiu ce să zic. S-a schimbat tot aici. Nu mai este nimeni la conducere din oamenii care erau în perioada în care eram şi eu aici. Dar clubul mai este, eu am câştigat cu Oţelul Galaţi şi rămâne în inima mea. Ăsta e fotbalul, asta e viaţa... Nişte oameni au făcut foarte mare nebunie aici. Eu sper să se vadă într-un an-doi, să se vadă cine a făcut asta şi să dea banii înapoi sau cineva trebuie să ajungă la pușcărie pentru ce s-a întâmplat la Oțelul. Este inadmisibil să dispară toți banii care au venit din Champions League şi acum să ajungă în Liga a II-a pentru că eu nu cred că mai au şanse. Cine e vinovat la puşcărie sau să aducă banii înapoi! Eu sper ca în viitor să mă întorc la Oţelul, dar nu cred. Mă interesează situaţia în care e Oţelul. Am vorbit cu oameni de la echipă, de la Oțelul, și mi-au spus că situația este tragică. Toată lumea zice că dacă echipa se duce în Liga 2 se va desființa. Eu nu înţeleg asta, poate nu sunt îndeajuns de deştept, dar nu înţeleg! Vinovații trebuie să plătească și să ajungă la pușcărie.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 28-03-2015 12:34

Sper ca cei din galerie, care s-au bucurat cand Branko a fost indepartat nu au somn noaptea, Daca s-ar fi pus presiune pe Narcis, Branko ar fi fost si acum in lot, iar situatia in clasament ar fi fost alta. Cu Branko in poarta, nu am fi pierdut atatea puncte pierdute pe mana scamatorilor de portari pe care ii avem. Dar ce sa faci cand unii pun mai presus de interesul echipei propriile orgolii?!

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |