STIRI Liga I T.Ghioane: “Pe Cernat nu-l ajută echipa”

Captura LookTVCaptura LookTVFost coleg la Dinamo Kiev cu Florin Cernat, Tiberiu Ghioane a vorbit despre reîntoarcerea decarului gălăţean în campionatul românesc. El a afirmat că “Diamantul” ar putea face faţă la orice echipă din Liga I în acest moment, mai ales că la Oţelul nu este ajutat mai deloc de către coechipierii săi. Ghioane este de părere că e mult mai greu să joci la o formaţie aflată la retrogradare, faţă de una lipsită de griji.


Tiberiu Ghioane: “Am văzut că Florin Cernat încă joacă și mă bucur. Am văzut că există interes pentru el. Cu siguranță ar face faţă oriunde, a jucat 10 ani la Dinamo Kiev, la un nivel foarte ridicat. S-ar adapta imediat oriunde. L-am văzut în câteva meciuri, e în regulă din punct de vedere fizic. Din păcate, nu-l ajută echipa. E mult mai greu să joci la o formație din coada clasamentului, la retrogradare, decât la o echipă care se bate la titlu sau la cupele europene. Sunt coechipieri mult mai valoroși...”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 28-03-2015 20:15

Nu e vina lui ca incompetentii de la TNG nu au gasit jucatori de calitate,defapt i-au lasat sa plece pe cei de anul trecut..Cu jucatorii de anul trecut si cu Lienen eram pe 6-7 acum.Dar nu s-a vrut.Nu s-a vrut performanta si acum suportam consecintele.Ce ,vrem salvare fara investitii si efort? :-|
Cea mai mare greseala ca s-a renuntat la Lienen si la jucatorii de anul trecut.Asta ne ingroapa.

Aruon

  •  
  •  

#2 vioara19 » 28-03-2015 20:33

sincer aceasta echipa a fost condusa spre distrugere , imi pare rau pt jucatori precum Cernat , dar din punctul unora din conducere aceasta echipa trebuie distrusa sa acopere anumite urme. Asa ca Stane sper sa te scufunzi si tu si Bors si Adamescu si tot neamul vostru de tepari precum ati scufundat aceasta echipa.
+1

vioara19

Login sau crează cont pentru a comenta              |