STIRI Liga I “Nu este normal să retrogradeze 6 echipe”

Cristi MunteanuCristi MunteanuZiua de luni ar putea fi decisivă pentru soarta Oţelului, care împreună cu alte cluburi va încerca să răstoarne noul sistem cu 14 echipe la Adunarea Generală care va avea loc mâine la FRF. Astfel, team-managerul Cristi Munteanu a fost unul dintre cei mai vocali contestatari ai noului sistem propus, afirmând că s-ar putea ajunge la distrugerea fotbalului românesc, iar oraşe mari precum Galaţi, Cluj, Iaşi sau Braşov ar putea rămâne fără reprezentante în primul eşalon.


Cristi Munteanu: “Nu cred că avem echipă care să joace în Liga 2, asta după prestația din acest retur. Sunt convins că avem echipă mai bună ca Iașiul, ca Botoșaniul, Mediaş, etc. Cu toate astea, nu este normal să retrogradeze 6 echipe și să jucăm în 14. Ce fac echipele care au foarte mulți tineri, care au echipe bune de copii și juniori? Chiar am vorbit cu prietenul meu, Florin Prunea, vrem să convocam o Adunare Generală și să încercăm să rămânem măcar 16! Există riscul să avem în play-out echipe care nu sunt în insolvență și în play-off echipe în insolvență. Cine va juca în Europa?”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 29-03-2015 15:28

Cristian Cristea cand revine? avem nevoie de el ca de aer in urmatoarele meciuri. Mai sunt 33 de puncte puse in joc, trebuie sa ne jucam sansa pana la capat. Sa vina si victoriile ca ne-am saturat de egaluri si infrangeri la zero. Un mesaj pentru jucatori: "Luptati pentru Otelul, luptati pentru suporterii acestei echipe greu incercati, luptati ca fotbalul galatean sa nu intre in moarte clinica, luptati pentru viitorul vostru in fotbal, HAI OTELUL! LUPTA GALATI!
+1

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 cipic » 29-03-2015 16:31

Eu cred ca vom retrograda chiar si in sistemul cu numai 3 echipe retrogradate.

Pierdere de timp cu article de acest gen si plansete de acest top.

Esenta este: se desfiinteaza Otelul la anul?

cipic

  •  
  •  

#3 Leviathan » 29-03-2015 21:52

si in sistemul cu o echipa tot retrogradam, avem cel mai slab campionat ever

PS. Normal, abia de liga a3a daca avem fata..

Leviathan

  •  
  •  

#4 radu_alex13 » 30-03-2015 13:53

Asta trebuia discutat inainte de campionat, nu acum!

radu_alex13

Login sau crează cont pentru a comenta              |