STIRI Liga I “Fără Oțelul, Rapid, FC Brașov, U Cluj sau CFR Cluj, cine se mai uită la meciuri?”

Otelul, cu stadionul plinOtelul, cu stadionul plinLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, Cristi Munteanu, team-manager FC Oțelul Galaţi, a anunțat că împreună cu alți conducători din Liga I încearcă convocarea Adunării Generale a LPF în care să propună menținerea sistemului cu 18 echipe în Liga I.

„Am vorbit deja cu opt conducători de club din Liga I, intenționăm să adunăm două treimi din echipele de Liga I și să convocăm Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a propune ca în Liga I să rămână 18 echipe sau să se reducă doar la 16. Moare fotbalul, gândiți-vă să dispară de pe harta fotbalului din România sau să joace în Liga a II-a echipe precum: Oțelul, FC Brașov, Gaz Metan Mediaș, Rapid București, U Cluj-Napoca sau CFR Cluj-Napoca. Încercăm să întoarcem acea greșeală. Am vorbit cu mai mulți conducători din Liga I care sunt de acord să convocăm Adunarea Generală a LPF și să propunem să rămână 18 echipe în Liga I sau să se reducă la 16. Este prea mult să retrogradeze 6 echipe. Gândiți-vă că din sezonul viitor în Liga I nu vor mai evolua echipe precum Oțelul, Rapid, FC Brașov, U Cluj sau CFR Cluj, cine se mai uită la meciuri? Se vor mai plăti sumele astea mari pentru Liga I dacă dispar echipele de tradiție? LPF a făcut o mare greșeală, în acest moment putem asista la distrugerea fotbalului din România. Noi am luat atitudine, am vorbit cu mai mulți președinți din Liga I, toată lumea a înțeles, trebuie să-i facem să înțeleagă și pe președintele Burleanu și președintele Iorgulescu, ca în Liga I să rămână 18 echipe. Cu banii din drepturile TV duci campionatul fără probleme.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 flaviusikk » 31-03-2015 09:01

rapid nu retrogradeaza......astea sunt vrajeli de 2 lei
+1

flaviusikk

  •  
  •  

#2 nicki55 » 31-03-2015 09:25

Cu siguranta cei din tng , profund interesati de o noua vaca de MULS.. Fix in ass va doare pe voi de situatia fotbalului din Romania IPOCRITILOR..!!! Si cu banii proveniti din drepturile tv se pot face diverse combinatii fara probleme.

nicki55

  •  
  •  

#3 Aruon » 31-03-2015 14:48

Deja cica nu s-a vorbit nimic ieri la adunare despre acest lucru.Cred ca e doar un fas...care se stinge..din pacate suntem condamnati..

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |