STIRI Liga I “Nu o să cer falimentul clubului niciodată”

Viorel TanaseViorel TanaseInvitat la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fostul jucător de legendă şi antrenor al Oţelului, Viorel Tănase, a vorbit despre insolvenţa clubului de la Dunăre, despre restanţele financiare pe care le are de primit, dar şi despre faptul că nu va cere niciodată falimentul echipei roş-alb-albastre în instanţă, chiar dacă are bani de primit de la Oţelul!


Viorel Tănase: “Din punctul meu de vedere ar trebui să se termine odată cu insolvenţele astea în sport. E o soluţie să nu-ţi plăteşti jucătorii, antrenorii, angajaţii şi toate echipele repede în insolvenţă. Mai am restanţe de primit de la Oţelul, dar le-am pus cruce. Înainte de a intra Oţelul în insolvenţă am avut un litigiu, pentru că aveau restanţe financiare faţă de mine, am câştigat, dar la momentul la care trebuia să-mi iau banii mi-a venit hârtia cu insolvenţa. S-a format adunarea creditorilor şi s-a luat hotărârea că Oţelul poate intra în reorganizare. Nu am semnat actele, nu e OK faţă de mine, dar ce să fac? Bag eu Oţelul în faliment!? Nu o să fac NICIODATĂ asta!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 31-03-2015 18:46

Respect Tase!Adevaratele caractere se vad in momentele grele ale unei echipe.
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 Damian » 01-04-2015 13:58

Doamne ce caracter!!!

Numai cu oameni ca Tase, crescuti de Otelul se poate construi un viitor pentru acest club. Daca erau alte mamaligi in locul lui, mamaligi gen Lovin (si altii ca el) clubul asta s-ar fi afundat demult.
+1

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |