STIRI Juniori “S-a făcut o greşeală când s-a desfiinţat Oţelul II”

Pepiniera Oteluluia  fost desfiintata in iarnaPepiniera Oteluluia fost desfiintata in iarnaInvitat la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fostul antrenor al Oţelului, Viorel Tănase, a explicat de ce desfiinţarea echipei-satelit Oţelul II a fost o mare greşeală.


Viorel Tănase: “Se pare că mai rămânem doar cu Metalosport în oraş. Din punctul meu de vedere s-a făcut o greşeală când s-a desfiinţat satelitul Oţelul II. Era o pepinieră bună! Ţin minte că acum 6 ani am fost antrenorul lor şi acolo au crescut jucători care în doar jumătate de an sau un an au trecut la prima echipă. Ma refer la un Râpă, un Neagu, un Sipovic, la Cârjan, Sorin Cucu şi alţii. Erau jucători cu reale calităţi care puteau ajunge la prima echipă. Unii au ajuns... Acum, la fel, conducătorii trebuiau să meargă pe această pepinieră, mai ales în cazul de faţă, pentru că dacă se retrogradează aveai acolo jucători pe care te puteai baza pentru Liga a II-a!” 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Arbok » 01-04-2015 13:42

Citat:
“S-a făcut o greşeală când s-a desfiinţat Oţelul II”Da, dar cine sa priceapa asta? Oare cine sa inteleaga? Ei s-au gandit numai la buzunarul lor. :o


Decat un Matondo, sau un Tavarez, mai bine jucatori "de-ai locului". Nu de mercenari si paiete aveam nevoie ci de jucatori crescuti de club formati la Otelul II, dar nu a avut cine sa inteleaga asta.
+3

Arbok

Login sau crează cont pentru a comenta              |