STIRI Liga I De ce putem învinge CSU Craiova

De aici a inceput gloria unora si decaderea altoraDe aici a inceput gloria unora si decaderea altoraOţelarii s-au prezentat deplorabil în acest sezon şi ocupă penultima poziţie în clasament cu şanse pur teoretice de a mai activa în Liga I şi la anul. Sâmbătă urmează un meci cu o echipă lipsită de griji, o formaţie care se luptă să ajungă cât mai sus în clasament, sperând la un loc de cupele europene: CSU Craiova. La prima vedere, Oţelul nu are nicio şansă, dar poate că de asta are nevoie echipa gălăţeană pentru a mai învinge pe cineva. Dacă pe teren, în afară de Florin Cernat, toată lumea pare resemnată, poate că a venit timpul ca soarta şi nu valoarea să-şi spună cuvântul.
CSU Craiova a început dezastruos acest sezon având doar 2 puncte după primele 6 etape. În runda cu numărul 7, oltenii au întâlnit pe Oţelul şi au reuşit prima victorie, deşi au evoluat în 10 oameni o bună bucată din meci! Din acel moment, echipa din Bănie nu a  mai pierdut nicio partidă până în ziua de azi, având 10 victorii şi 7 remize, în timp ce Oţelul s-a dus tot în jos, având un singur succes în toată această perioadă neagră. Poate că aşa este sortit, să închidem noi cercul şi să le provocăm prima înfrângere lui Cârţu şi Săndoi, cei care au început această serie senzaţională contra noastră.
În plus, echipa noastră chiar nu mai are ce pierde, iar acesta nu mai este un clişeu. Suntem conştienţi cu toţii că echipa este retrogradată deja, aşa că jucătorii nu mai au presiunea rezultatelor. Din acest moment ei pot juca doar de plăcere şi poate că aşa vor reuşi să cadă cu demnitate, învingând pe cineva anul acesta!  

Sorin Cârţu (antrenor CSU Craiova): "În continuare, obiectivul nostru este să obţinem cât mai multe puncte. În tur, echipa a strâns, sub comanda noastră, 27 de puncte, ar fi de senzaţie să reuşim acelaşi lucru şi pe acest final de campionat! Nimic nu este imposibil. Vrem să bifăm cât mai multe meciuri fără eşec, dar e destul de greu, fiindcă întâlnim adversari tari, care au motivaţie atât pentru situaţia lor din campionat, cât şi din orgoliu, să bată Universitatea.”

Pablo Brandan (CSU Craiova): "Echipa se exprimă bine, suntem motivaţi, bucuroşi. Sperăm ca în ultimele 11 etape să bifăm multe meciuri fără înfrângere, o vom lua pas cu pas, încă de la partida de la Galaţi, Oţelul fiind foarte motivată să ne învingă.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 nicki55 » 02-04-2015 11:14

Incepand cu anul 1966 elev fiind , urmaream meciurile echipei de fotbal Politehnica Galati ,transformata prin fuziuni din cadrul Institutului Politehnic Galati anul1974 in CSU Galati ,era perioada boema a fotbalului autohton jucandu-se mai mult din placere . Majoritatea partidelor se diputau cu sold out .Otelul poate invinge pe CSU Craiova, Otelul trebuie sa invinga . Fortza OTELUL !
+1

nicki55

  •  
  •  

#2 Aruon » 02-04-2015 12:16

Nu mai avem ce pierde,sa jucam de placere,sa aratam ca suntem fotbalisti profesionisti!Hai Otelul!
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |