STIRI Liga I Se pariază masiv pe victoria oltenilor

Otelul vs CSU CraiovaOtelul vs CSU CraiovaParcursul slab al Oţelului din returul de campionat pare să-i fi îndemnat pe pariori să meargă pe un succes al celor de la CS „U” Craiova pentru partida de mâine.


Cota iniţială oferită de bookmakeri pentru meciul Oţelul – CS „U” Craiova, la un succes al oaspeţilor, era de 2,05. La doar câteva zile distanţă după publicarea cotelor, deja valoarea de multiplicare pentru „2” solist a scăzut la 1,75, pe internet. La casele de pariuri live, cum e Winner de exemplu, CS „U” Craiova are în continuare 2,00, iar Oţelul 4,25.
Noi, suporterii Oţelului mai optimişti, putem profita de acest aspect în cazul în care băieţii noştri ar produce surpriza şi ar învinge-o pe neînvinsa lui Cârţu. Astfel, dacă iniţiat un succes al Oţelului era cotat la 3,50, acum cota gălăţenilor la victoria a urcat până la 5!
De remarcat şi faptul că e cea mai spectaculoasă modificare de cote la meciurile din acest weekend, ceea ce înseamnă că s-a pariat zdravăn pe victoria Craiovei la Galaţi.

Login sau crează cont pentru a comenta              |