STIRI Liga I “Mă leagă amintiri frumoase de Galați”

Silviu IzvoranuSilviu IzvoranuCraiovenii vin încrezători la Galaţi şi vor să-şi continue seria de meciuri fără înfrângere începută tocmai în tur la meciul cu Oţelul. Fostul oţelar, Silviu Izvoranu, actualmente la CSU Craiova, care a fost foarte aproape să revină acasă la începutul sezonului, a declarat că îl leagă multe lucruri de formaţia fanion a oraşului natal. Iată ce au declarat craiovenii înaintea meciului de mâine cu Oţelul:

Silviu Izvoranu (CSU Craiova): „Ne așteaptă o perioadă extrem de încărcată, cu trei meciuri pe care vrem să le câștigăm. Primul, cu Oțelul, este cel mai important. Mă leagă amintiri frumoase de Galați, aici am promovat cu Sorin Cârțu. Florin Cernat rămâne același jucător valoros, care poate face diferența. Ne dorim Europa, dar trebuie să o luăm pas cu pas și vom vedea la finalul campionatului unde ne vom poziționa.”

Emil Săndoi (antrenor CSU Craiova): „Vor fi două jocuri grele cu Oţelul şi U Cluj. Primul, cel de la Galați, în care întâlnim o echipă disperată după puncte. Așa cum eram și noi după primele șase etape. De jocul cu noi se leagă ultimele speranțe de a rămâne în Liga 1. Având în vedere acest aspect sunt foarte motivați. În ultimele patru partide au pierdut un singur joc și au înregistrat trei egaluri, primind puține goluri. Oricum au arătat o altă față. În ceea ce ne privește, sperăm să trecem și de acest al 18-lea val. Important este să aducem în continuare puncte. Nu va fi facil. Și în tur, cu Oțelul am avut meci greu, am învins cu șansă, ținând cont că am rămas în 10 în startul reprizei secunde. La fiecare meci este o presiune mare, cât îți dorești rezultate foarte bune.“

Ionuț Tîrnăcop (CSU Craiova): „Vreau să luăm cele trei puncte și cu Oțelul, apoi marți și cu U Cluj. Am marcat în ultima perioadă, nu știu dacă voi înscrie în următoarele jocuri. Oricum, în echipa noastră nu contează cine marcheză, importantă este victoria. Suntem pregătiți să obținem cât mai mult din fiecare partidă, ne comportăm ca o familie și toți avem un scop comun: vrem în Europa.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Damian » 03-04-2015 15:09

Citat:
Craiovenii vin încrezători la Galaţi şi vor să-şi continue seria de meciuri fără înfrângere începută tocmai în tur la meciul cu Oţelul.Poate da Dumnezeu ca tot FC Otelul Galati sa fie echipa care va si inchide aceasta serie de meciuri fără înfrângere a oltenilor. 8)
+1

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |