STIRI Liga I Starea lotului înainte de jocul cu CS U Craiova

Otelul are probleme de lotOtelul are probleme de lotOţelul joacă azi, de la ora 15.30, pe propriul teren, contra celor de la CS U Craiova, dar antrenorul Florin Marin are probleme în stabilirea unei formule de joc, mai ales pe partea ofensivă unde îi vor lipsi câţiva jucători importanţi.
Alexandru Tudorie este suspendat o etapă după eliminarea din meciul trecut cu Rapid şi cum CrIstian Cristea sau Gabriel Jula sunt anunţaţi în continuare ca fiind accidentaţi, tehnicianul nu-l are decât pe Yulu-Matondo ca soluţie de vârf împins.
Sanaa Altama a ispăşit abia jumătate din cele 6 etape de suspendare primite, dar el poate fi înlocuit cu Helder Tavares care revine după cumul de cartonaşe.
Şi Laurenţiu Iorga este incert, dar lipsa sa ar putea fi suplinită de revenirea în prumul 11 a lui Jugurtha Hamroun care a scăpat la rândul săi de cele 2 runde de suspendare primite după cartonaşul roşu încasat la Botoşani.
Probleme au şi Lucian Murgoci sau Emil Dică care au acumulat deja 8 cartonaşe galbene în acest sezon şi vor fi suspendaţi la fiecare avertisment încasat de acum încolo.  

Dan Popescu: “Din câte am înţeles intru în primul unsprezece. Întâlnim o echipă bună, sperăm să întrerupem seria lor şi să câştigăm. Noi ne dorim foarte mult, dar rezultatele au întârziat să apară. O victorie ne-ar descătuşa.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |