STIRI Liga I FINAL: Oţelul – CS U Craiova 0-1 (0-0)

Haideti pe stadion!Haideti pe stadion!După o înfrângere care ne-a tăiat cam orice speranţă de a ne mai salva în acest sezon, pe terenul Rapidului, urmează un joc în faţa propriilor suporteri, una dintre ultimele şanse pentru fani de a mai vedea meciuri de Liga I, aşa că faceţi-vă un bine şi veniţi la stadion!

Se întâlnesc două echipe cu stări diametral opuse, Oţelul uitând pur şi simplu gustul victoriei, în timp ce CS U Craiova este neînvinsă de 17 etape!   
După cum v-am povestit şi într-un articol anterior, oltenii au început dezastruos acest sezon având doar 2 puncte după primele 6 etape. În runda cu numărul 7, oltenii au întâlnit pe Oţelul şi au reuşit prima victorie, deşi au evoluat în 10 oameni o bună bucată din meci! Din acel moment, echipa din Bănie nu a  mai pierdut nicio partidă până în ziua de azi, având 10 victorii şi 7 remize, în timp ce Oţelul s-a dus tot în jos, având un singur succes în toată această perioadă neagră. Poate că ne este sortit să închidem noi cercul şi să le provocăm prima înfrângere lui Cârţu şi Săndoi, cei care au început această serie senzaţională contra noastră!
Echipa noastră chiar nu mai are ce pierde, iar acesta nu mai este un clişeu. Suntem conştienţi cu toţii că echipa este retrogradată deja, aşa că jucătorii nu mai au presiunea rezultatelor. Din acest moment ei pot juca doar de plăcere şi poate că aşa vor reuşi să cadă cu demnitate, învingând pe cineva anul acesta!  
CS U Craiova, se află la primul sezon în Liga I, aşa că singura întâlnire cu Oţelul a avut loc la meciul amintit, din tur, când oltenii s-au impus cu 1-0.
Antrenorul formaţiei noastre nu se va putea baza pe serviciile lui Tudorie şi Altama (suspendaţi), în timp ce Cristea, Jula, Plopeanu sau Zaharia sunt accidentaţi, iar Iorga este incert. De partea cealaltă, cuplul Săndoi-Cârţu nu se va putea baza pe Kay şi Madson, ambii fiind suspendaţi.   

ECHIPE PROBABILE:
Oţelul: Hotoboc – Solomou, Miron, Cucu, Popescu (Murgoci) – Tavares, Dică – Popa (Iorga), Cernat, Hamroun – Matondo.
CS U Craiova: Bălgrădean – Achim, Frăsinescu, Izvoranu, Vătăjelu - Băluţă, Mateiu, Brandan, Tîrnăcop - Bawab, N.Rocha.

Cei care doresc să vadă una din ultimele partide ale Oţelului în Liga I sunt aşteptaţi la stadion, să fie alături de echipa care ne-a bucurat constant în ultimul sfert de veac, fiind singura mândrie a oraşului Galaţi. Numai pentru acest motiv, toţi cei care au uitat drumul stadionului ar trebui să se mai gândească un pic şi să nu lase acest club să moară în singurătate!

Comentarii   
 •  
 •  

#1 myhaymyhaygl » 04-04-2015 13:23

Hai la meci,nu o sa mai avem multe..
+3

myhaymyhaygl

 •  
 •  

#2 Steel Dany » 04-04-2015 15:01

Interesanta formula: Cernat varf, Popescu atacant stanga
+1

Steel Dany

 •  
 •  

#3 Uzzy » 04-04-2015 15:20

Daca eram arbitru, il eliminam de 3 ori pe Hamroun...ce caracter infect de cocalar de 40...barem de ar sti fotbal....

Uzzy

 •  
 •  

#4 Issos » 04-04-2015 16:05

Multumim Burca, multumim Babicule pentru eficientii atacanti transferati in pauza competitionala. Chipirliu nu a avut loc de marele Matondo si accidentatul Jula. Burca sa-ti cumperi lumanari si tamaie din banii pe care i-ai luat de la chirurg, pentru Chipirliu.
+5

Issos

 •  
 •  

#5 Steel Dany » 04-04-2015 16:08

matondo parca joaca mätza
+1

Steel Dany

 •  
 •  

#6 Steel Dany » 04-04-2015 16:27

A fost poate cel mai bun meci al nostru in acest sezon, INSA, unii jucatori parca erau drogati, luftau, parca le era mila sa dea in minge, se dezechilibrau, cadeau, abia alergau, ziceai ca sunt ametiti si or sa cada in orice moment

Steel Dany

 •  
 •  

#7 flaviusikk » 04-04-2015 17:15

Galati este a doua Vale a Jiului ! Adevărul doare dar este adevărat.nu poti emite pretenții când nu ai investitori din cauza lu...știți voi cine,apa calda nai,apa rece cari cu bidonu de la cisterna,căldură nai,de lucru nu găsești, cocalarii,marlania si țărănia este la ea acasă. la anul sunt alegeri de primari,alegeți un primar cu capul si judecata dreapta nu cu faina,zaharul si găleată. ALFEL FA FII JALEEE ! REF LA FOTBAL. GALERIA A PUS BOMBOANA PE TORT : CONDUCEREA DEMISIA.
+4

flaviusikk

 •  
 •  

#8 Aruon » 04-04-2015 19:50

Cineva sa arunce prosopul...daca ne bate Cfr in etapa urmatoare cadem pe ultimul loc.De necrezut.Dar la ce sa te astepti cand totul a fost amatorism in sezonul asta,si conducerea si jucatorii adusi in vara,si cei adusi in iarna,patron hot ,puscariabil si mincinos care cica investeste 10 mil.in decursul a mai multor ani...10 mil cred ca a luat el de la Otelul nu invers...jucatorii nu au perspectiva,vor dar nu mai pot..Burca si Munteanu eu cred ca ar trebui sa isi prezinte demisiile.NU Florin Marin ci Burca si Cristi Munteanu.Cu asemenea amatorism de conducere si ''super'' transferuri vom termina pe 18.Rusinea rusinilor.Dar daca mai au caracter,sa isi dea demisia de onoare..si sa conduca masinile pe care le au nu Otelul...
+2

Aruon

 •  
 •  

#9 bigsorin » 05-04-2015 07:46

suntem pe ultimul loc

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |