STIRI Liga I Declaraţii Florin Marin / Emil Săndoi

Florin MarinFlorin MarinOţelul a pierdut din nou acasă, 0-1 cu CSU Craiova, dezamăgindu-şi din nou puţinii suporteri care i-au mai rămas alături pe ultimul drum. Iată declaraţiile celor doi antrenori de după meci:


Florin Marin: "Craiova a dat dovadă din nou că are mentalitate de învingătoare. Am greşit o dată şi am primit gol. Băieţii îşi doresc prea mult să învingă şi se mai ivesc greşeli."

Emil Săndoi (antrenor CSU Craiova): “Pentru Oțelul a fost cam una dintre ultimele șanse de a rămâne în cursă pentru evitarea retrogradării. Ne așteptăm să întâlnim un adversar foarte montat. Cu excepția meciului cu Rapid, n-au pierdut 3 meciuri la rând, știam că vom avea un meci greu. Mă bucur că am înscris la acea acțiune. După aceea, ne-am apărat grupați. N-am făcut nici noi o partidă strălucită, dar ne bucurăm pentru cele trei puncte mari. Florin Marin este un antrenor cu experiență. Pe undeva, Oțelul poate a reușit să ne surprindă la începutul jocului. Nici noi nu ne-am creat situații clare de gol în prima repriză. După pauză, ne așteptam și noi să riște, au făcut o schimbare ofensivă. Am reușit să speculăm un moment bun. În general, atunci când reușim să conducem, este destul de dificil pentru formația adversă să mai întoarcă rezultatul. Să ai 18 jocuri în care nu pierzi, să ai 15 jocuri din 18 în care marchezi, să ai 10 jocuri în care nu primești gol, cred că este o performanță și jucătorii merită felicitări. O echipă, pentru a avea rezultate, trebuie să aibă o organizare defensivă fără greșeală. Am ajuns să fim una dintre echipele care primește cele mai puține goluri.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |