STIRI Liga I DUELUL LANTERNELOR: CFR Cluj – Oţelul

Doua foste campioane se intalnesc in derby-ul suferinteiDoua foste campioane se intalnesc in derby-ul suferinteiOţelul a pierdut sâmbătă cu CSU Craiova, în timp ce ardelenii de la CFR Cluj au câştigat neaşteptat pe terenul Astrei şi ne-au depăşit în clasament la golaveraj chiar dacă au suferit o depunctare record în pauza competiţională. Cele două foste campioane de dată recentă se vor întâlni marţi, de la ora 19.15 într-un derby al suferinţei, Oţelul şi CFR Cluj ocupând ultimele două poziţii în clasament şi având cele mai mari şanse de a retrograda.  


Ionuţ Larie (jucător CFR Cluj): ”Cred că avem șanse foarte mari de a rămâne dacă vom continua așa. Dar. dacă nu vom câștiga și meciul de marți cu Oțelul, tot ce am realizat la Astra se va pierde.”

Francisc Dican (antrenor interimar CFR Cluj): ”Eu am fost numit de către conducere ca să mă ocup de meciul cu Astra. Săptămâna viitoare va avea loc o ședință în care se va decide cine va fi antrenor. Realitatea este că eram pe ultimul loc, dar noroc cu Oțelul că a pierdut și ne-am mai săltat noi o poziție. Nu știu ce va fi mâine ca să vorbesc despre decizia de la TAS. Știu că sunt 33 de puncte în joc, așa că vom vedea ce va fi.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 flaviusikk » 06-04-2015 11:32

deplasare se face ceva?
−1

flaviusikk

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 06-04-2015 18:46

Poate reusim sa castigam, desi e greu. Cat despre deplasare, marti cam greu de crezut! Doar cei care nu au ce face, sunt liberi profesionisti sau au C.O. pot sa ajunga tocmai la Cluj! Eu voi suferi in fata televizorului!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |