STIRI Liga I “E un moment foarte delicat acum şi greu pentru toată lumea”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuInvitat la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fostul jucător şi antrenor al Oţelului, Viorel Tănase, a discutat despre strădaniile conducerii de a face transferuri în iarnă, dar a explicat că nu toţi cei aduşi meritau să joace în primul unsprezece.


Viorel Tănase: “Sincer în iarnă s-au străduit şi Cristi Munteanu şi Ovidiu Burcă, au vrut să aducă ce avea echipa nevoie: miljocaşi laterali, fundaş dreapta, un atacant, mijlocaş central, fundaş central. Numai că, din punctul meu de vedere, doar vreo 3-4 merită să joace în primul 11. A fost un risc aici... Mie mi-a plăcut fundaşul dreapta Solomou, mi-a plăcut Hamroun, revenirea lui Iorga şi, hai să spun, Emil Dică care e un jucător cu experienţă, are viziune bună. Nu ştiu cum stă din punct de vedere fizic, dar ce am văzut la meciul cu Iaşiul mie mi-a plăcut. E un jucător cu pasă decisivă, pasă lungă. Conducerea a vrut, şi-a dorit să facă transferuri, să fie rezultate la echipă, să fie atmosferă bună. Îi văd că suferă, am fost şi eu la fiecare joc şi am mai discutat cu ei. Normal că ei îşi doresc din toată inima, dar acum e şi vorba de puţin ghinion, toate fac parte din joc. Trebuie să ai şi puţină şansă şi ca antrenor şi ca jucător. Ca antrenor nu poţi să antrenezi bară-gol sau bară-afară. Sunt momente când Cel de Sus e cu tine, sunt momente când nu. E un moment foarte delicat acum şi greu pentru toată lumea, cred că cel mai bun psiholog poate fi doar antrenorul şi bineînţeles jucătorii trebuie să conştientizeze importanţa concentrării. Fotbaliştii trebuie să creadă până la sfârşit, trebuie să ne agăţăm de orice, atât timp cât mai există şanse matematice.“   

Comentarii   
  •  
  •  

#1 flex » 06-04-2015 12:47

Mereu aceleasi cuvinte...mai bine taceti! Tase respect ca fotbalist..dar sa iti dai cu parerea nu cred ca esti prea recomandat avand in vedere esecurile tale de antrenor,,,,iar conducerea cum de nu a prezentat demisia inca?

flex

  •  
  •  

#2 ADYtza74 » 06-04-2015 14:34

Cand vom fi in Liga 2 sa vina Tase sa ia de la satelit ce e mai bun si cu ce mai ramane de la lotul1 si cu o pregatire buna facem o petrecere de promovare mai mare ca cea de la titlu.

ADYtza74

Login sau crează cont pentru a comenta              |