STIRI Liga I “S-au luat cartonaşe roşii pe şuturi în fund”

Galatenii au vazut prea mult rosu in fata ochilorGalatenii au vazut prea mult rosu in fata ochilorInvitat la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fosta glorie a Oţelului, Viorel Tănase, a explicat problema cartonaşelor roşii încasate în număr mare de formaţia noastră prin lipsa de disciplină şi responsabilitate.


Viorel Tănase: “Legat de cartonaşele roşii primite, în tur echipa mi s-a părut indisciplinată sincer. Atât timp cât un jucător avea un cartonaş galben deja trebuia să fie mai responsabil, nu să dea atacuri decisive. Nu poţi să te mai duci tare când ştii că eşti la limita cartonaşului. Eu consider că jucătorul ar trebui să aibă o disciplină şi o responsabilitate în aceste momente. Plus că s-au luat cartonaşe roşii direct pe şuturi în fund. Asta denotă indisciplină crasă! Din punctul meu de vedere un jucător care face aşa ceva trebuie eliminat din lot, deoarece ai privat echipa de puncte, de victorie, de loc în clasament, de bonusurile băieţilor.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 lucigl » 07-04-2015 13:23

E asa multa liniste la club, nimic nou asa incat sunteti nevoiti postati declaratii de la o emisiune realizata acum vreo 3 saptamani .
+1

lucigl

  •  
  •  

#2 Dregan » 07-04-2015 13:58

Dupa cum vezi...

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |