STIRI Liga I CEI MAI HOȚI DIN CURTEA ȘCOLII

captura Look TVcaptura Look TVCFR Cluj – Oțelul Galați 1-0(0-0)
Nicio supriză la Oțelul, meciul și dezamăgirea este motto-ul conducerii clubului. N-a făcut notă discordantă nici partida de la Cluj, desfășurată aproape după aceleași coordonate ca și partida precedentă, împotriva celor de la CSU Craiova... și cu același rezultat.

Cu o formulă de start horror, ce m-a făcut să exclam, ca într-un clișeu american mai uzat decât revistele Playboy din colecțiile adolescenților, “what the fuck”, speranțele au intrat în moarte cerebrală încă din start. Chiar și așa, partida a fost echilibrată, semn că mocirla fotbalului românesc e atotcuprinzătoare și nu se rezumă doar la 2-3 echipe slabe.
Gazdele l-au pus la încercare pe Gabriel Abraham cu un șut de la mare distanță, trimis de Dore, dar blocat de cvasidebutantul din poarta Oțelului(5’). În minutul 18 am asistat și la una dintre puținele acțiuni de fotbal. Un-doiurile dintre Florin Cernat și Dan Popescu, urmate de centrarea celui din urmă, l-au avut capăt de linie pe Alexandru Tudorie, a cărui lovitură de cap, bine plasată, a trecut la mică distanță de vinclul porții lui Mincă.
Cea mai mare șansă, însă, s-a arătat abia în ultimul minut al primului mitan, atunci când Cernat a trimis o pasă de excepție prin care a făcut șah-mat întreaga defensivă ceferistă, Helder Tavares a rămas singur cu portarul și... mai bine nu rămânea, pentru că s-a făcut de râs(45’).
Clujenii au ieșit mai motivați de la cabine și au pus presiune încă din debutul părții secunde, presiune concretizată prin gol, în minutul 56. Profitând de degringolada din defensiva Oțelului, părăsită și de linia mediană, clujenii au înscris cu noroc prin Tade. Ca fapt divers, golgheterul CFR-ului a marcat până acum mai multe goluri decât toți jucătorii noștri la un loc, deși n-a jucat la fel de mult!
Putea ieși chiar mai rău, însă Abraham(64’) și inexactitățile gazdelor au făcut ca scorul să rămână nemodificat. În dreptul nostru putem trece două șanse bune, la șuturile de la distanță trimise de Cernat(67’) și Jugurtha Hamroun(86), ambele respinse cu greu de Mincă. La cea de-a doua, Tudorie a recuperat imediat, l-a servit ideal pe Constantin Mișelăricu, la 10-12 metri de poartă, însă acesta a avut o execuție demnă de Tavares, iar scorul a rămas 1-0 până la final.
Pe lângă durerea de a ne vedea clubul scufundându-se pas cu pas, suferința de a asista la al nu știu câtelea meci consecutiv fără victorie(12), al nu știu câtelea meci consecutiv fără gol marcat(4), umilința supremă rămânea să ascult aceeași hoți netrebnici, deghizați în pseudo-salvatori, cum gasesc tot felul de scuze pentru situația clubului, ascunzând adevărul atât de evident.
Titlul inițial trebuia să fie “Cei mai proști din curtea școlii”, aluzie la incapacitatea aparentă a conducătorilor de a redresa echipa, la care se adaugă și slaba pregătire a multora dintre jucători. Trebuia să fie, apoi mi-am amintit că nu e prostie, ci rea-voință. Nici adversarii, dacă ar fi fost să conducă acest club și să ia decizii tactice nu ar face o treabă atât de proastă. Prin urmare, cu ocazia sfintelor sărbători de Paște, pline de bucurie sufletească, iertare și bunătate, nu-mi rămâne decât să le urez tuturor celor care ne-au adus VOIT aici, SĂ LE STEA OUĂLE ȘI COZONACII ÎN GÂT!

CFR CLUJ – OŢELUL GALAŢI  1-0 (0-0)
Liga I - Etapa 25
Stadion „Dr. Constantin Rădulescu” Cluj-Napoca - Spectatori: 2500
A marcat: Tade 57’
Cartonașe galbene: Tade, Vereş / Murgoci, Cucu
CFR Cluj: Mincă - Camora, Carp, Larie, Jakolis - Lopes (71’ Chanturia), Vereş (80’ Petrucci), Muniru, Păun - Tade, Dore (90+2’ Negruț). Antrenor: Francisc Dican
Oțelul: Abraham - Murgoci, Miron (78’ Mișelăricu), Sissoko, Popescu - Tavares, Cucu (74’ Tătar) - Iorga (75’ Grădinaru), Cernat, Hamroun - Tudorie. Antrenor: Florin Marin
Arbitri: George Rădulescu (București) - Bogdan Gheorghe (București), Adrian Mărginean (Aiud) - Marius Omuț (Oradea).

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 07-04-2015 22:10

Anul trecut ma gandeam cum e sa fii in pielea Coronei Brasov..Acum nu ma mai gandesc,stiu deja cum e.Fiindca si Otelul a ajuns in aceeasi situatie,din pacate. :cry:
+5

Aruon

  •  
  •  

#2 vitzamina » 07-04-2015 22:49

Am fost la meci conștient că s-ar putea să fie ultima dată când o să îi vad de pe un stadion. Am stat în tribuna CFR-ului cu fularul roș-alb-albastru la gât. Înafară de Cernat, nimeni pe teren, sincer. Iar eu sunt unul care a încercat mereu să apere jucătorii. Nu știu pe cine să dau vina... Sper că azi nu mi-am luat ”La revedere” de la club.
+6

vitzamina

  •  
  •  

#3 Steel Dany » 08-04-2015 00:01

suntem retrogradati 99,99%, nu pot zice 100% deoarece mai sunt sanse matematice, dar pt mine nu mai exista salvarea pe teren.
daca nici p-astia nu-i batem atunci pe cine? fcsb, Astra si Tg Mures?
+4

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |