STIRI Liga I “Am făcut o primă repriză foarte bună cu CFR”

Florin MarinFlorin MarinOţelul are unul din cele mai proaste sezoane din istorie, pierzând meciuri pe bandă rulantă şi ajungând ultima în clasament, dar antrenoru Florin Marin este de părere că formaţia noastră a făcut totuşi un joc bun în prima repriză a meciului cu CFR Cluj.

Tehnicianul şi-a certat elevii pentru că s-au retras în repriza a doua când, de altfel, au primit şi golul. “Flocea” afirmă că Oţelul nu are nici noroc, deoarece echipa pierde şi când face meciuri bune.

Florin Marin: "Am făcut o primă repriză foarte bună, am început repriza a doua mai slab, în primele zece minute ne-am retras prea mult. De fapt, atunci am şi primit golul, din acea bâlbâială. Dar în rest jocul echipei a fost bun, cum a fost şi în celelalte jocuri. Dar vedeţi că nu reuşim să obţinem punct sau puncte."

Francisc Dican (antrenor CFR Cluj): "Le-am zis să aibă încredere și să joace fără niciun fel de presiune, să joace de plăcere."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 09-04-2015 13:48

tataie , chiar nu ti-a spus nimeni ca esti dus pe aratura demult ? mai citeste , mai asculta ce se spune in jurul tau ca sa afli pe ce lume esti ! asa ne-am pacalit si cand ai venit cu lozincile astea , dar tu esti complet rupt de realitate . la fel si cei care te-au adus la echipa , esti singurul antrenor al unei echipe pe care am invins-o in deplasare !!!!cum de te-au gasit tocmai pe tine sa salvezi echipa ? sau le-ai promis ca antrenezi pro bono?
+4

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 Florin22 » 09-04-2015 14:27

Dupa Aurel Sunda acesta este al 2lea cel mai prost antrenor din istoria echipei, cel care ne-a dus la desfiintare si care cred ca antreneaza pe gratis sau minimul pe economie, altfel nu imi imaginez cum ar putea lua cateva mii de euro cu asemenea 'performante'. Proasta va fi echipa care te va lua dupa acest esec total...nu ai fost capabil sa faci nimic nici la Astra unde chiar aveai echipa.
+4

Florin22

  •  
  •  

#3 Damian » 09-04-2015 16:09

Esti DEPLORABIL tataie. Nu aveai ce cauta la clubul nostru, dar cand ai pile de ce sa nu le folosesti nu-i asa?
Cea mai "buna" echipa Florin Marin - Cristian Munteanu - Ovidiu Burca. :-x
+4

Damian

  •  
  •  

#4 Issos » 09-04-2015 16:15

Alo, mumie scoasa de la naftalina, spui numai aberatii. Dar na, probabil ca Burca iti face si declaratiile asa cum iti face si echipa!! Pentru ca antrenorul echipei este marele OOOOOOOOOOOOOOOvidiu Curca, Burca.
+4

Issos

  •  
  •  

#5 Damian » 09-04-2015 17:24

Citez pe Issos:
Alo, mumie scoasa de la naftalina, spui numai aberatii. Dar na, probabil ca Burca iti face si declaratiile asa cum iti face si echipa!! Pentru ca antrenorul echipei este marele OOOOOOOOOOOOOOOvidiu Curca, Burca.Nu-l uita si pe marele manager Cristian "Ghinion" Munteanu. :-x
+4

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |