Stadionul OtelulStadionul OtelulSituaţia de la Oţelul a atins astăzi cote ridicole, din moment ce lotul de jucători a refuzat să efectueze antrenamentul programat. Situaţia e cel puţin bizară, mai ales că echipa se află pe ultimul loc în clasament şi e aproape retrogradată.


Conform unor surse din interior, jucătorii s-au prezentat la stadion, dar au refuzat să se antreneze. Nu s-au schimbat şi au plecat acasă, acuzând faptul că sunt restanţe salariale. Atât oficialii clubului, cât şi o parte dintre jucătorii chestionaţi pe subiect au recunoscut întâmplarea.
Restanţele salariale sunt de circa o lună şi jumătate întârziere, iar pentru a asigura liniştea în rândul jucătorilor înaintea sărbătorilor pascale, conducerea clubului a virat câte 500 de euro în contul fiecăruia dintre fotbaliştii pregătiţi de Florin Marin. Situaţia financiară precară există la mai multe cluburi din Liga I, mult mai bine clasate. Conform presei centrale, la Astra de exemplu, sunt restanţe salariale de mai bine de trei luni.
Din păcate, boicotul jucătorilor noştri nu face bine nimănui, cu atât mai mult cu cât vine într-un moment în care răsuceşte cuţitul în rana suporterilor şi dovedeşte lipsa de ambiţie din partea unora dintre ei în ceea ce priveşte lupta pentru evitarea retrogradării.
Antrenamentul de sâmbătă este programat la ora 15.00, iar până în acest moment nu s-a luat nicio hotărâre din partea jucătorilor dacă se vor prezenta sau nu. Astfel, există şanse ca echipa să nu se prezinte la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, ceea ce ar face ca ruşinea să fie şi mai mare pentru jucători.
Oţelul ocupă locul 18 în clasament cu 15 puncte acumulate după 25 de etape disputate, golaveraj 9-34!