STIRI Liga I “Mi-au dat lacrimile când am auzit că a dispărut echipa”

Vali MunteanuVali MunteanuValentin Munteanu, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti gălăţeni care din păcate nu a apucat să joace la Oţelul, a vorbi despre situaţia deplorabilă în care a ajuns fotbalul gălăţean. Fotbalistul lansat de Dunărea Galaţi a fost testat în cantonamentele Oțelului prin 2012, dar până la urmă nu a mai ajuns la echipa fanion a oraşului nostru. Şi în iarna trecută soluţia Vali Munteanu a fost discutată de actualii conducători, dar după aducerea lui Iorga, varianta a picat.


Valentin Munteanu: ”Îmi pare rău că Oţelul trece printr-o perioadă dificilă, dar cel mai mult îmi pare rău de dispariţia echipei Dunărea, pentru că eu acolo am crescut. Mi-au dat lacrimile când am auzit că a dispărut echipa. Eu cred că sunt pregătit să fac pasul şi spre Liga 1.”

Valentin Dumitru Munteanu are 25 de ani şi s-a aflat în probe la Oţelul la începutul pregătirilor de iarnă în 2012. În cele 4 cantonamente de atunci a prins 5 meciuri amicale în care a strâns 154 de minute pe gazon. El poate evolua ca aripă, atât pe partea stângă, cât şi pe banda dreaptă a terenului. Mijlocaşul, poreclit “Schijă” datorită fizicului său, a fost de departe cel mai valoros jucător al Dunării Galaţi, cu puţin timp înainte de desfiinţarea echipei. A trecut apoi la Fortuna Câmpina, unde a pus umărul la promovare şi a fost apoi golgeterul echipei în divizia secundă. Şi echipa lui Radu Călin s-a desfiinţat însă! A ajuns în lotul lui Dinamo Bucureşti în iarna aceasta, dar până la urmă a fost cumpărat de Pandurii Târgu Jiu. Oltenii l-au împrumutat la Academica Argeş pentru a reintra în forma care l-a consacrat.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 11-04-2015 12:39

Nu inteleg de ce acest jucator nu a jucat inca,baga toate epavele in loc sa bage un jucator talentat care cred ca ar fi facut mai multe pt Otelul...

claudiuFCOG

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 11-04-2015 14:09

Ambele parti ale Otelului sunt aproape moarte in cateva luni. Practic Dunarea era o parte a Otelului, cine stie cum s-a format echipa, stie ca Dunarea la inceput s-a numit Otelul, comunistii au facut tot posibilul sa ne distruga echipa si sa fie doar una a municipiului. Otelul de astazi s-a infiintat de mai multe ori: in '64, si prin 70 de vreo doua ori parca.
+1

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |