STIRI Liga I Lider Sportiv, astăzi, de la ora 15.00

Lider SportivLider SportivEdiţia cu numărul 54 a emisiunii Lider Sportiv, de pe ProFM Lider FM (92,4 FM sau www.liderfm.ro), va scoate în evidenţă tot ceea ce se întâmplă în aceste momente în tabăra Oţelului, după ce jucătorii au refuzat să se antreneze ieri.


Pe lângă subiectul echipei fanion a oraşului, moderatorii Mani Săvăstru şi Nic Constandache vor scoate la iveală şi alte subiecte importante din sportul gălăţean.
Emisiunea este programată de la ora 15.00 şi poate fi ascultată pe 92,4 FM sau www.liderfm.ro. Pentru întrebări, comentarii sau sugestii vă sunt la dispoziţie site-urile partenerilor noştri, www.dunareabantrana.ro şi www.sportgalati.com, dar şi pagina de Facebook a emisiunii Lider Sportiv.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 11-04-2015 13:26

As vrea ca suporterii sa mediteze foarte bine in ceea ce priveste noua criza de la Otelul. Faptul ca jucatorii nu s-au antrenat ieri reprezinta doar varful aisbergului. Oare, nu cumva conducerea este cea care a provocat protestul jucatorilor printr-o decizie arbitrara? Conducerea, are in aceste momente tot interesul sa dirijeze furia suporterilor catre jucatori, deoarece toti cei cu functii au intrat in colimatorul spectatorilor cerandu-li-se demisia la ultimul meci. Ce poate da mai bine, decat un protest al jucatorilor privind drepturi salariale, in contextul rezultatelor nefaste obtinute de Otelul? Oameni buni, conducerea incearca sa-si mascheze incompetenta si sa ne distraga atentia, creand aceasta diversiune.
+2

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |