STIRI Liga I “Noi avem un plan pentru Liga a II-a”

Cristi MunteanuCristi MunteanuChestionat la emisiunea Lider Sportiv despre ce se va întâmpla cu Oţelul după retrogradare, team-managerul Cristi Munteanu a precizat că în acest moment nu ştie nimic. Oficialul roş-alb-albastru a declarat că el este un simplu angajat şi doar patronatul poate spune cu exactitate ce va fi din vară. Babicu a precizat însă că, în caz că nu se desfiinţează Oţelul, el şi-ar dori să rămână la club pentru a încerca promovarea chiar din primul an! Munteanu a precizat că cei din conducerea executivă au şi luat deja măsuri, promovând jucători tineri la ultimele meciuri pentru a pregăti noul Oţelul, însă conducătorul nu ştie sigur dacă se va continua din Liga II sau formaţia de la Dunăre va avea o soartă mult mai crudă.  
Cristi Munteanu: “Nu ştiu ce se va întâmpla cu echipa asta dacă vom retrograda. Întrebarea asta mă macină şi pe mine. Şi eu sunt doar un angajat ca şi jucătorii şi nu ştiu ce se va întâmpla, asta depinde de patronat. Nu ştim absolut nimic! Noi, cei din conducerea executivă, avem un plan pentru Liga a II-a. Aţi văzut că la meciul trecut a intrat Abraham în poartă şi a apărat bine. Avem jucători tineri foarte buni. Avem un schelet format deja, avem doi jucători în naţionala de tineret... Ne trebuie cam 400.000 de euro ca să trăim în Liga a II-a. Ca să promovezi îţi trebuie 700-800.000. Nu e un lucru atât de grav dacă retrogradăm. Dacă mă uit pe numele echipelor din Seria I avem un culoar bun pentru a promova înapoi chiar din primul an. Tragedie ar fi dacă ne-am desfiinţa. Şi Juventus a ajuns în divizia secundă şi Rapid sau Iaşi. Probabil aici e finalul unui ciclu la Oţelul Galaţi. Din păcate se termină cu mine în conducere acest ciclu. Eu aş rămâne la Oţelul şi în Liga a II-a şi m-aş lupta. Dacă am avea susţinere din partea oraşului, din partea autorităţilor locale sunt sigur că am promova din primul an. Cred că am putea redresa situaţia. Echipele care sunt insolvenţă şi retrogradează sunt 90% desfiinţate. Şi uite aşa echipe cu o istorie de 50, 80 sau 100 de ani vor dispărea. E şi cazul CFR-ului, al Universităţii Cluj sau al Oţelului.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 giu » 11-04-2015 16:12

Asta stim si noi ! Asteptam altceva de la voi !
+1

giu

 •  
 •  

#2 Galati1964 » 11-04-2015 16:26

Nu te mai sacrifica sa ramai la echipa si pleaca! Poate au nevoie cei de la Rapid,care au suporteri minunati fata de noi( asa cum tu ai spus), de un mic ajutor de caine lup. Trebuia sa ramai la facut blugi!
−1

Galati1964

 •  
 •  

#3 Steel Dany » 11-04-2015 16:28

ce exemple: Juventus ok, hai si Rapid pt campionatul nostru, dar Iasul :)) ce mare echipa e asta?
+1

Steel Dany

 •  
 •  

#4 Ciprica » 11-04-2015 16:30

Fix de asta îmi era frica, sa nu care cumva sa aibă Munteanu un plan...
+2

Ciprica

 •  
 •  

#5 nicki55 » 11-04-2015 17:24

Pana la urma babicu' s-a spart , da din casa . Nu era mai corect : fratilor am luat-o la vale , facem echipa cu galateni , nu ne desfiintam , insolventa isi urmeaza cursul . Chestia cu macinatul e deranjanta , il doare in fes . Intrebare : tng baga 700-800.000 de coco pentru promovare?? S-au vrei sponsori babicule??

nicki55

 •  
 •  

#6 bogdan64 » 11-04-2015 18:01

A bagat tng vreun ban in Otelul? A stiut sa ia. Harciogul de Adamescu nu va baga 1 euro in echipa! Asta mi-e clar! Deci va trebui ca noi suporterii sa reusim sa facem ceva ca Otelul sa nu dispara! Chit ca o vom lua de la capat din Liga a V a, eu voi fi alaturi de Otelul! Pentru asta avem si noi cei din LSG '93 un plan bine stabilit. Nu va trebui decat sa veniti alaturi de noi sa aflati de acest plan. Prima intalnire a LSG '93, va fi joi 16.04 a.c. la Restaurantul Oanny's, vis a vis de Lulu Gym. Pana atunci, Paste Fericit, luminos, plin de bucurii si sanatate!
+2

bogdan64

 •  
 •  

#7 Galati1964 » 11-04-2015 21:03

Salut Bogdan! Daca nu pot ajunge din motive obiective prea curand la o sedinta a liga suporterlor galateni, nu pot afla cum de plan? Poate pot ajuta si eu.

Galati1964

 •  
 •  

#8 Bada » 12-04-2015 18:41

Babicule, de care Iasi vorbisi? De Politehnica, echipa aia cu traditie, disparuta de ceva ani, sau de CSMS, surogat aparut de cativa ani si care, normal, nu are o povara prea mare din punct de vedere financiar?
Sa mai dam exemple de echipe cu traditie retrogradate si sa verificam pe unde sunt acum: Timisoara, FCM Bacau, FC Arges, Gloria Bistrita, U Craiova, Poli Iasi, ASA Tg. Mures, FC National, Jiul, Corvinul toate disparute. Daca ne uitam si la UTA, Bihor, Farul viitorul insolventilor din Liga 1 nu suna prea bine.
+2

Bada

 •  
 •  

#9 Damian » 13-04-2015 16:11

Citez pe Vlad Drăgan:
Babicu a precizat însă că, în caz că nu se desfiinţează Oţelul, el şi-ar dori să rămână la club pentru a încerca promovarea chiar din primul an! Munteanu a precizat că cei din conducerea executivă au şi luat deja măsuri, promovând jucători tineri la ultimele meciuri pentru a pregăti noul Oţelul, însă conducătorul nu ştie sigur dacă se va continua din Liga II sau formaţia de la Dunăre va avea o soartă mult mai crudă.Babicule sau cum te mai "poreclesti", primul lucru pe care trebuie tu sa-l faci, este sa-ti iei zborul de la Otelul, ca esti praf ca manager. Sunteti praf. Marii manageri Munteanu, Burca si sa nu-l uitam pe tataia Florin Marin. Echipa de soc.

Valea de aici bai baiatule.


Ar fi culmea sa-i mai dam si bani de la bugetul local astuia ca sa ne mai aduca "scaieti" precum Matondo. Ia vezi cum faci poate mai maresti pretul biletelor inca o data ca si asa sunt prea mici si cum stadionul e arhiplin meci de meci... :-x


Daca acest club va mai exista sper sa nu mai faceti parte din planurile clubului nici tu, nici Burca si nici tataia Marin. Mai bine aducem un Tofan, un Ion Gigi, un Vali Stefan, un Ion Viorel (si multi altii ca ei), decat niste profitori ca tine.
+2

Damian

 •  
 •  

#10 Mylky » 13-04-2015 16:25

Citez pe giu:
Asta stim si noi ! Asteptam altceva de la voi !


Da. Asteptam sa-si dea DEMISIA. 8)
Atat el cat si ceilalti.


Pur si simplu te caca rasul cand vezi ce declara asta, Munteanu:

dunareabatrana.ro/.../...

Te face sa te intrebi daca mai e sanatos la cap. Bai Munteanule, da, poate ca si aia au restante salariale si cu toate acestea ei sunt cu mult mai sus in clasament. Nu stiu cine te-a adus la club, cine te-a recomandat si pe ce competente, dar chiar nu meriti sa fii in fruntea clubului nici in Liga 1, dar nici in Liga 2.
+1

Mylky

Login sau crează cont pentru a comenta              |