STIRI Liga I “Doar așa putem produce surpriza în Ghencea”

Florin MarinFlorin MarinOţelul este singura echipa din Liga I care nu a obţinut nicio victorie în 2015, dar antrenorul Florin Marin se gândeşte că ar putea produce surpriza chiar în Ghencea, pe terenul liderului FCSB. Tehnicianul a afirmat că elevii săi trebuie să-şi schimbe însă atitudinea dacă doresc să învingă la Bucureşti. “Flocea” a mai afirmat că nu-l interesează problemele echipei de pe primul loc, care a pierdut teren în ultima vreme, având destule necazuri la Oţelul.

Florin Marin: “Noi la fiecare joc ne propunem să scoatem maxim, dar la meciul cu Pandurii nu am mai avut aceeaşi atitudine ca şi până acum. Nu este ușor, dar jucătorii trebuie să înțeleagă că trebuie să se bată pentru rezultat, să-și schimbe atitudinea. Orice meci poate fi câștigat dacă ne vom schimba atitudinea. Doar așa putem produce surpriza în Ghencea. Nu mă interesează Steaua sau ce se întâmplă la Steaua. Ei au problemele lor, noi le avem pe ale noastre, iar eu sunt preocupat de ale noastre. Jucătorii trebuie să dea sută la sută pe teren. Nu trebuie să ne gândim la retrogradare, ci să jucăm până în ultimul meci. Și alte echipe de tradiţie au retrogradat, au luat-o de la zero și au revenit în forță.”


Comentarii   
  •  
  •  

#1 Ciprica » 14-04-2015 12:34

Am putea sa nu ne ducem. Doar asa sa ii surprindem. Oricum 80% din echipa face deplasarea pentru shopping... Jeguri ordinare.
+2

Ciprica

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 14-04-2015 14:24

Daca reusim sa luam punct sau puncte in Ghencea eu personal, va iert de toate pacatele, desi nu sunt Dumnezeu! M-as bucura sa incurcam oile si sa-i ajutam pe ASA Tg. Mures, care au Echipa de Fotbal, asa cum am avut si noi, chiar anul trecut!
−2

bogdan64

  •  
  •  

#3 Damian » 14-04-2015 17:42

Citez pe Vlad Drăgan:
Florin Marin: “Noi la fiecare joc ne propunem să scoatem maxim, dar la meciul cu Pandurii nu am mai avut aceeaşi atitudine ca şi până acum. Nu este ușor, dar jucătorii trebuie să înțeleagă că trebuie să se bată pentru rezultat, să-și schimbe atitudinea. Orice meci poate fi câștigat dacă ne vom schimba atitudinea. Doar așa putem produce surpriza în Ghencea.Nea marin asta cred ca nu e sanatos la cap. Suntem retrogradati, nu am batut pe nimeni, dar el viseaza cai verzi pe pereti. :D
Nea marine du-te nene acasa si lasa Otelul in pace ca ati facut praf clubul asta atat tu cat si aia 2 ucenici a tai din fruntea clubului. :-x


Mi-e sa nu produceti intradevar "surpriza" si sa va luati vreo 7 boabe, vreun 7-0. :o
Asta deja e in lumea basmelor. E pe alte carari cu mintea.
+2

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |