STIRI Liga I Toată lumea vrea să plece de la Oţelul

Alexandru TudorieAlexandru TudorieDupă ce stelistul Grădinaru şi-a dat arama pe faţă imediat după jocul cu Pandurii Târgu Jiu, a venit rândul unui alt tânăr jucător, de data asta de-al nostru, să anunţe că îşi doreşte să ajungă la o echipă mai mare în cel mai scurt timp.


Este clar că am ajuns la un moment despre care am tot vorbit de-a lungul anilor: conducătorii, antrenorii, jucătorii sunt trecători, DOAR suporterii rămân mereu lângă Oţelul şi din acest motiv sunt cei mai importanţi în viaţa acestui club!

Răzvan Grădinaru: "Trebuie să jucăm, mergem să încurcăm alte echipe. Unii vom termina contractele în vară aici, jucăm ca să ne găsim din vară alte echipe."

Alexandru Tudorie: "Sunt tânăr şi este bine că joc în prima ligă. Eu vreau să înscriu cât mai multe goluri şi vă daţi seama că eu vreau să plec la o echipă mai mare. Se vorbește de un transfer, dar nu mă macină. La Steaua, dacă mă duceam la 18 ani, era foarte greu să mă impun să joc titular. Eu acum trebuie să adun cât mai multe meciuri. La criza care este la Oţelul cred că ar putea cere şi mai puţin de 300.000 de euro pe mine.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 flaviusikk » 16-04-2015 09:06

AU DREPTATE JUCATORII-TOATA LUMEA VREA LA MAI BINE SI MI SE PARE CORECT.FARA BANI SI PERSPECTIVE,CINE CREDETI CA STA LA OTELU???? VOI ATI MUNCII DE POMANA?????? MAIEUL ESTE INTODEAUNA MAI APROAPE DECAT CAMASA------VEZI EXEMPLU SIMONA HALEP FED CUP ,BANII MAI PRESUS DE ORICE,ASA A DEVENIT VIATA IN ZIUA DE AZI.
REFERITOR LA OTELUL SI CONDUCATORII LUI---TREBUIA SA TRAGETI DE ECHIPA SI ANTRENORUL DE ANU TRECUT DIN RETUR SA LE DATI BANI SI CE TREBUIE SI NU VA MAI VICTIMIZATI ACUM !
−1

flaviusikk

 •  
 •  

#2 granata » 16-04-2015 11:34

Macar de ar avea bunul simt sa taca din gura,asta nu stie sa faca o preluare,sa tina o minge,nu stapaneste nici lucrurile elementare din fotbal,el a avut noroc ca la 15 ani avea un fizic de 25 de ani si facea diferenta cu toti balauri de varsta lui...
+1

granata

 •  
 •  

#3 bigsorin » 16-04-2015 11:38

de ce nu l-au vandut in iarna sa aduca in locul lui un fotbalist
+1

bigsorin

 •  
 •  

#4 Ciprica » 16-04-2015 11:50

Pacat ca sunt prea prosti sa inteleaga ca nu ia nimeni niste gunoaie trantore care joaca doar ca sa se asigure ca nu se rup pana la finalul sezonului. Ce sa iei, la cum joaca? Tudorie crede ca e un fel de Cernat, sa il cumpere oricine, indiferent de cum "presteaza" pe teren? Chioar nu realizeaza ca e deja un jucator batran, la nici 20 de ani
+2

Ciprica

 •  
 •  

#5 Florin » 16-04-2015 12:13

"Prostul, daca nu-i fudul, parca nu e prost destul"
+3

Florin

 •  
 •  

#6 Oxigen » 16-04-2015 12:54

Asta s-a saturat de frecat tote barurile si cluburile din Galati si viseaza la capitala...nu isi da seama ca va freca banca de rezerve la orice alta echipa s-ar duce la cat de neserios e inca de mic...
+1

Oxigen

 •  
 •  

#7 Steel Dany » 16-04-2015 14:54

Nu putem sa ne legitimam noi, suporterii la Otelul? cred ca am avea rezultate mai bune!

Steel Dany

 •  
 •  

#8 nicki55 » 16-04-2015 16:20

A. Tudorie, nu ar trebui sa plece din cel putin 3 motive: 1) Are o datorie morala fata de clubul care l-a format si lansat in fotbal . 2) Poti fi rezerva si la tine acasa la Otelul . 3) Vrei tu Alex Tudorie , prin transferul tau sa adaugi in contul tng o suma de bani pe care nu o merita ?? Te-au ajutat cu ceva , au contribuit cu ceva , te-au platit din sumele promise ca si investitie ?? Eu cred ca nu . R. Gradinaru poate pleca chiar mai repede .

nicki55

 •  
 •  

#9 bogdan64 » 16-04-2015 18:51

Gradinaru poate sa plece imediat! Daca e bagat in meciul cu oile, automat avem un om in minus! S-ar putea sa dea si autogpl(uri) ca sa ajute pe oi! Cat despre Tudorie, stiu ca va fi un fotbalist de viitor, desi multi il injura sau toti il injura! La Otelul i s-a cerut prea mult pentru varsta lui! Daca ar ramane la Otelul, echipa ar mai avea sanse sa revina acolo unde ii e locul, indiferent din ce Liga va pleca! Acum e numai alegerea lui, daca doreste sa continue la Otelul! Pentru acest club, eu daca as fi un jucator cu sufletul ros-alb-albastru as porni cu Otelul si din Liga a V a, dar cu majoritatea fotbalistilor din lotul actual nu vad pe nimeni sa faca acest lucru! Pacat de aceasta echipa frumoasa, pe care in 2011 o aclamau zeci de mii de suporteri, pe Faleza la Premiere - ma refer la Castigarea Titlului, si din cauza carora nu am putut sa ma apropii de scena bucuriei! Unde sunt acum acei "vasnici" suporteri de rezultat? Daca doriti, domnilor suporteri sa mai faceti ceva pentru echipa pe care a-ti aclamat-o in 2011, si pentru care v-ati fi dat viata atunci, eu va propun sa va alaturati planurilor LSG'93 , ca sa mai putem face ceva pentru Otelul! Daca va mai pasa, bineinteles.

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |