STIRI Liga I “Nu mai avem nimic de pierdut, cred că putem scoate un rezultat pozitiv”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuPortarul Dumitru Hotoboc a precizat că Oţelul poate scoate un rezultat pozitiv pe terenul celor de la FCSB, deoarece este de părere că în fotbal se poate întâmpla orice. Experimentatul goalkeeper a explicat că el şi colegii lui nu mai au oricum nimic de pierdut şi speră să facă un meci mare şi să-i blocheze pe stelişti.


Partida FCSB - Oțelul se va disputa duminică, 19.04.2015, cu începere de la 20,30 şi va fi transmisă în direct pe Look Plus, Dolce Sport și Digi Sport.

Dumitru Hotoboc: „Trebuie să fim conectați la ora meciului, mergem să ne jucăm șansa și să scoatem un rezultat care să ne avantajeze. În fotbal se poate întâmpla orice. Cei de la Steaua au jucători buni în atac, dar datoria mea de portar este să îi blochez, indiferent de numele adversarului. Trebuie să fim motivați, nu mai avem nimic de pierdut, cred că putem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 18-04-2015 10:49

in fotbal se poate intampla orice atunci cand ai onoare si demnitate , ceea ce prin curtea Otelului de acum nu se gaseste . declaratii de complezenta sa mai tina o mana de suporteri sa se uite la meci . in tarcul oilor , ei vor sta capre !

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |