STIRI Liga I “Atâtea surprize am văzut că nu mă mai miră nimic”

Florin CernatFlorin CernatCăpitanul Florin Cernat, cel care a făcut un meci magic aseară, s-a declarat fericit de faptul că în sfârşit Oţelul a învins pe cineva în 2015. “Diamantul” a afirmat că a văzut multe surprize la viaţa lui, aşa că faptul că formaţia de pe ultimul loc s-a impus la echipa de pe prima poziţie nu este de mirare, el considerând că meciul cu FCSB a fost un simplu joc de campionat.


Cernat i-a taxat pe stelişti care au considerat că vor avea parte de un simplu antrenament cu public în faţa Oţelului. Căpitanul nostru a fost din nou cel mai bun om de pe teren aseară, el distrându-se copios cu steliştii, forţându-l chiar pe Latovlevici să-şi înscrie un autogol în minutul 19. Florin Cernat nu a vrut să comenteze arbitrajul afirmând pe bună dreptate că şi Oţelul a fost clar dezavantajată pe parcursul acestui campionat. Un bun exemplu este chiar meciul din tur cu FCSB când Helder Tavares a fost eliminat în timp record pentru două galbene inexistente!  

Florin Cernat: “Pentru noi a fost un meci de campionat, sunt bucuros că am câștigat și am adus prima victorie din 2015. Sunt bucuros pentru echipă, pentru că sunt mulți jucători tineri și ei au nevoie de așa rezultate. Atâtea surprize am văzut că nu mă mai miră nimic. Cred că ei au intrat relaxați, și-au spus că e un meci de antrenament așa cum am văzut că s-a tot vorbit săptămâna asta la televizor. Noi vrem să arătăm că locul nostru din clasament e nemeritat. Știam că jucăm împotriva unei echipe puternice, cu jucători foarte buni luați și individual. Ne așteptam să pună presiune pe noi și am jucat pe contraatac. Nu vreau să comentez arbitrajul. Și noi am fost… nu vreau să zic furați, dar dezavantajați de multe ori, dar am mers mai departe.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Devilutzu » 20-04-2015 14:13

Continuam sa jucam cu aceasi daruinta,facem puncte,cutg mures avem asigurate e puncte ca sunt deja campioni cu ajutorul nostru si uite a inviat mortu,scapam de retrogradare. Felicitari baieti,singurul meci de fotbal de anul asta. Multumim. Forta Otelul!
−1

Devilutzu

 •  
 •  

#2 geo007ro » 20-04-2015 14:33

Și parcă s-a aprins lumina. Păcat că e foarte târziu. Speranța moare ultima. Oricum, le mulțumesc băieților pentru victoria de aseară.
+2

geo007ro

 •  
 •  

#3 bogdanmihai » 20-04-2015 14:52

aseara si ovinele tuciurii din tribune se minunau cand atingea Florin mingea.Si, evident, huiduiau, ca asa stiu ei sa arate respectul fata de un jucator de exceptie.
+2

bogdanmihai

 •  
 •  

#4 claudiuFCOG » 20-04-2015 14:56

Respect Fl Cernat,atitudine de mare fotbalist,ai umilit oierii aseara...
+2

claudiuFCOG

 •  
 •  

#5 Aruon » 20-04-2015 16:26

Cea mai dulce victorie din acest campionat.Si daca nu iau titlul din cauza noastra ar fi si mai dulce.Victoria asta face cat 3 victorii in meciuri obisnuite.Nu mai avem sanse de salvare,dar ne-am salvat onoarea.Bravo baieti,bravo Otelul! :lol:
+2

Aruon

 •  
 •  

#6 Viorel Craciun » 20-04-2015 16:47

victoria de aseara vine sa stearga cu un burete enorm toate umilintele si durerea pe care am resimtit-o in acest campionat . trageti si plasati-va aproape de linie ! nu se stie cine isi va mai da sufletul ! hai Otelul , hai Galatiul ! :roll:
+2

Viorel Craciun

 •  
 •  

#7 bogdan64 » 20-04-2015 16:52

Felicitari Florin si intregii echipe! Daca aveam o alta pozitie in Clasament, sa fi fost pe locul 12, de exemplu, era perfect! Oricum, ma bucur ca am reusit sa incurcam oile spre necazul lor, al comentatorilor, moderatorilor din studiol Digi si al invitatilor lor- ma refer la Balint in special care era cel mai nedumerit la pauza! A venit cam tarziu aceasta victorie, sanse mai sunt, dar foarte mici. Asa ca, eu personal nu sunt foarte optimist.Totusi HAI OTELUL! Voi fi alaturi de voi, pe stadion acasa, si in deplasari, unde e posibil, totdeauna!
+1

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |