STIRI Bilete si Abonamente INTRARE LIBERĂ CU VIITORUL

Anul trecut l-am umplut si ne-am salvatAnul trecut l-am umplut si ne-am salvatAşa cum v-am anunţat încă de ieri, conducerea clubului a hotărât să lase intrarea liberă la meciul dintre Oţelul şi Viitorul Constanţa, pentru ca suporterii gălăţeni să vină în număr cât mai mare şi să ajute echipa pe final de campionat cum s-a întâmplat şi anul trecut!


Comunicat Oţelul Galaţi: “Victoria obţinută în meciul cu FCSB poate însemna declicul aşteptat la echipa noastră, atât de către conducerea clubului, cât şi de către suporteri. Iar atâta timp cât mai există şanse de salvare, chiar şi teoretice, Oţelul are datoria de a lupta până la capăt. Însă, o victorie în partida  împotriva Viitorului, nu poate fi obţinută fără aportul fanilor care, în multe rânduri s-au transformat în al 12-lea jucător. Astfel, la meciul cu echipa lui Gică Hagi, programat duminică, de la ora 18.30, intrarea spectatorilor va fi liberă.

“În meciul cu FCSB am văzut adevărata echipă Oţelul. Am regăsit acel spirit de luptă care a dus Oţelul în Liga Campionilor. Duminică trebuie să învingem Viitorul şi avem nevoie mai mult ca oricând de susţinerea suporterilor”, a spus administratorul special al clubului gălăţean, Vlad Răpişcă.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 21-04-2015 19:55

Trebuia demult intrarea libera,cand inca mai aveam sanse la salvare...Oricum cu o atitudine ca in meciul cu Steaua batem pe Viitorul.1-0.

Aruon

  •  
  •  

#2 Lost » 21-04-2015 20:29

Sa speram ca iar ii umilim pe echipa blatista a regelui ca si anul trecut.

Apropo, trebuie ca anul trecut sa ofere tichete gratis ca sa intrii ?

Lost

  •  
  •  

#3 Alessio » 22-04-2015 09:31

Citez pe Lost:
Sa speram ca iar ii umilim pe echipa blatista a regelui ca si anul trecut.

Apropo, trebuie ca anul trecut sa ofere tichete gratis ca sa intrii ?


Momentan se incearca varianta de a lasa intrarea libera, fara tichete de acces, dar asta se va hotari dupa ce isi vor da acordul si alte institutii precum jandarmeria, politia, etc. Oricum, anuntul se va face imediat ce se va lua decizia.

Alessio

Login sau crează cont pentru a comenta              |